fbpx

Мій хлопець-іноземець кличе до себе, але квитки купувати не хоче. Боюся летіти в чужу країну без грошей

Близько півроку тому, я в інтернеті познайомилася з чоловіком. Тоді він говорив, що любить подорожувати, і що планує в цьому році відвідати моє місто. Але в процесі спілкування, він постійно знаходив якісь причини, щоб перенести поїздку. Спершу говорив, що потрібно закінчити деякі справи по роботі, потім у нього з’явилися проблеми, потім його підвищили і не відпустили у відпустку… Так вийшло, що його ентузіазм з приводу поїздки зовсім згас.

Зараз я розумію, що півроку стосунків, нехай навіть через листування – не маленький термін і переривати спілкування з ним зовсім не хочеться. Весь цей час ми спілкувалися по відеозв’язку і зідзвонювалися кілька разів на день, постійно обмінювалися фотографіями, і розповідали один одному все найпотаємніше. Так вийшло, що в цей час, він дуже сильно підтримував мене морально, давав цінні поради і навіть кілька разів надсилав квіти на свята. Я настільки сильно потрапила під вплив його чарівності, що просто втратила голову.

Я розумію, що в ідеалі, ініціатива повинна належати чоловікові: він повинен перший прилетіти для особистої зустрічі, і тільки після того, як я буду в ньому впевнена, я могла б і сама літати до нього. Але вийшло так, що він поставив мене перед фактом: у нього не вийде відвідати мою країну ще дуже довгий час. Він каже, що якщо я відмовлюся йому поступитися, і не зустрінуся з ним у його країні, наші почуття можуть згаснути, що не переживши випробування часом.

Для мене, одиночний переліт в незнайому країну – це вже великий страх. Плюс до цього, він ні слова не сказав про допомогу в купівлі квитків і про витрати на дорогу та їжу. Виходить так, що я повинна летіти на свій страх і ризик. Потрібно зауважити, що країна у нього не дешева і, якщо на переліт в обидва кінці я ще назбираю, то на готель (на випадок непередбаченої ситуації) і харчування – навряд чи.

Я намагалася йому натякнути, що зарплата у мене невелика, але він на це лише порадив відіслати резюме в інші компанії, і пошукати більш високооплачувану роботу. Максимум, що мені вдалося з нього вичавити – це те, що всі розважальні заходи він бере на себе, і на це мені витрачатися не доведеться.

Я розумію, що в іноземців інші порядки, але ж це він говорив, що приїде до мене. Я спочатку не планувала такі витрати. Ще переживаю, що при зустрічі ми можемо не сподобатися один одному, і що він мене залишить в чужій країні одну. Що робити?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page