fbpx

Мій син на кілька днів поїхав у відрядження, а його наречена відправилася гуляти з подружками. У мене був ключ від їх квартири, тому я без проблем зайшла всередину. Після цього дістала з сумки дещо і поклала під ліжко

Одного разу під час прогулянки в парку зі мною познайомився хлопець. З’ясувалося, що у нас багато в чому збігалися інтереси і ми розуміли один одного з півслова. Це було справжнє кохання з першого погляду. Ми насолоджувалися кожною хвилиною проведеною разом. Через кілька років ми справили весілля. Потім я дізналася, що при надії. Це був один з найкращих днів в нашому житті. Мій чоловік дуже зрадів цій події і готовий був носити мене на руках. Після появи сина наші стосунки не змінилися. Чоловік завжди допомагав мені з дитиною і робив все, щоб матеріально забезпечити нашу сім’ю.

Однак все хороше рано чи пізно закінчується. Через 8 років після появи сина мого коханого чоловіка передчасно не стало. Перший час я не могла впоратися з емоціями і часто плакала ночами. Але потім вирішила, що повинна зосередитися на вихованні нашого сина. Наш хлопчик був розумним і добре вчився. Згодом найняла йому репетитора з англійської мови та водила в різні спортивні секції, щоб він був всебічно розвинений. Потім він без проблем здав вступні іспити в інститут і вступив на бюджетне відділення. Через кілька років син влаштувався на роботу, а потім у нього з’явилася дівчина.

Потім він познайомив мене з нею. Це була типова провінціалка, яка приїхала з маленького міста, щоб знайти пристойного нареченого. Вона вже під час першої нашої зустрічі почала говорити про те, що треба буде продати нашу трикімнатну квартиру, щоб вони з моїм сином могли жити окремо після весілля. М’яко кажучи, я була здивована нетактовності цієї дівчини, яку ледь знала. Основна проблема полягала в тому, що мій син був щиро в неї закоханий. Я кілька разів намагалася з ним поговорити і пояснити, що йому потрібна інша дівчина, але він відмовлявся мене слухати. Навіть найкращі друзі говорили йому, що не підходить ця панянка йому, але це не допомогло. Більш того він зробив їй пропозицію і збирався одружитися. Тому я вирішила, що повинна піти на радикальні заходи.

Мій син на кілька днів поїхав у відрядження, а його наречена відправилася гуляти з подружками. У мене був ключ від їх квартири, тому я без проблем зайшла всередину. Після цього дістала з сумки дещо і поклала під ліжко. Кохана мого сина була нікудишня господинею, тому я була впевнена, що вона не буде підмітати і мити підлогу під ліжком. Як тільки син повернувся з відрядження, я прийшла з несподіваним візитом. Потім випадково впустила гаманець біля ліжка, а потім покликала сина і показала йому порожню коробку, яка лежала під ліжком. Після цього він зібрав речі нареченої і прогнав її з квартири.

Через 3 роки він одружився з доброю і хорошою дівчиною. Зараз у них вже двоє дітей і мій син справді щасливий. Я не шкодую про те, що підставила колишню наречену сина.

Фото ілюстративне з відкритих джерел.

You cannot copy content of this page