fbpx

Мій син одружився вже в зрілому віці. Йому було 39 років. Його дружина жінка, яка раніше була заміжня, але перебувала в розлученні, лише на три роки молодша за нього. Не знаю про що вони там думали, але коли невістці було 38 вона відчула, що при надії

Це просто з самої душі. Я досі зрозуміти не можу, як можна покинути свою дитину? Виношувати дев’ять місяців і залишити тому що він народився не таким здоровим, як інші.

Мій син одружився вже в зрілому віці. Йому було 39 років. Його дружина жінка, яка раніше була заміжня, але перебувала в розлученні, лише на три роки молодша за нього. Вони зустрілися в парку випадково, як розповідав мені син. Довго чекати вони не стали і одружилися. Моя дитина мріяла про сина, а я про онука. Але вік невістки грав проти неї. Вона відчула, що при надії в 38 років. Це була її перша дитина. Син розповідав, що спеціалісти лаяли їх, що в такому віці уже навряд чи буде здорова дитина. Але невістка була впевнена, що це лише казочки.

Коли прийшов час, мій син дуже хвилювався і вирішив бути присутнім при появі дитини. Не буду розповідати, що і як сталось, але мій онук з’явився з певними відхиленнями. Ми усі розгубились, але ще більшою для нас новиною стало те, що невістка виписалась без дитини, нам не сказавши.

Вночі я заснути не змогла. Весь час думала про онука, як він там? Він же відчуває, що мама його залишила. Діти все знають. Вранці син сказав, що згоден зі мною і хоче забрати хлопчика. Тоді ми вирішили поговорити з невісткою. Я розуміла, як їй зараз не просто. Їй потрібно відійти після появи дитини і повернутись до нормального стану. Але я впевнена була, що рішення покинути малюка, було прийнято спонтанно і непродумано. Коли ми сказали, що заберемо дитину, вона влаштувала сцену. Дружина мого сина повторювала, що не стане виховувати цю дитину.

Син назвав малюка Дімочка. Невістка перший час навіть не підходила до нього, а потім і зовсім пішла з нашого життя. Вона сказала, що не може полюбити такої дитини. Так ми і живемо тепер втрьох: я, син і наш хлопчик. Не скажу, що все просто. але вже є позитивна динаміка і ми віримо в краще.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page