fbpx

Мій син розповів, що його дівчина при надії. Я зраділа, але він почав щось там собі розповідати про те, що не хоче одружуватись. Мовляв дівчина на роль дружини йому така не підходить, та й узагалі, тридцять не вік, щоб пов’язувати себе з кимось

Моєму синові зараз двадцять дев’ять років, у нього є дівчина, якій двадцять один рік. Вони зустрічаються близько року. І нещодавно мені син сказав, що дівчина при надії. Але одружуватися він не хоче, і запропонував їй звільнитись від такого. Я категорично проти, тому що вважаю що він уже дорослий чоловік і повинен відповідати за свої вчинки. Я, звичайно, провела з ним бесіду. Він каже, що зустрічатися це одне, а одружуватися і жити це зовсім інше. Ну, хіба не можна було думати про наслідки дорослих відносин заздалегідь? Тим більше в його віці вже багато хто має дітей, і це цілком нормально.

Я не проти, якщо він вважає, що йому рано одружуватися. Але думати про це потрібно було раніше. Я і дівчину його розумію, якщо вона зараз щось вдіє, то чи зможе мати дитину ще?. Та й зустрічалися вони не місяць і не два, а майже рік. Я б теж розглядала такі довгі стосунки, як серйозні, і планувала майбутнє. А тепер через його безвідповідальність вона повинна залишитися або матір’ю одиначкою, або зробити непоправне.

Незважаючи на те, що у мене син, я уявляю свою реакцію, якби так вчинили з моєю дочкою. Так що ми на цьому грунті з сином не знайшли спільної мови. Він уперто стоїть на своєму, а я питаю, що тепер робити бідній дівчинці. Не думала, що я виховаю такого чоловіка. Мені просто соромно, що у мене такий син, і я маю намір зробити все, аби він таки оженився. Подруга каже, що я можу йому зіпсувати життя. А дівчині він зараз життя не псує? Вона при надії, їй потрібні тільки позитивні емоції, турбота і любов. А що вона отримала? Так просто не можна!

Не хочу, щоб мій онук чи внучка росли в неповній сім’ї. У його віці потрібно розуміти де закінчуються розваги, а починається доросле життя. Він каже, що вона молода і зовсім не годиться на роль дружини. А сам він думає, що ідеально підходить на роль ідеального глави сімейства? І що, раніше вона була розумною і дорослою, навіщо тоді так довго підтримував стосунки. Або покористувався і покинув?

Так я б сто разів подумала, на місці його дівчини, жити з ним чи ні, після його пропозиції стосовна власної ж дитини. Невже він вважає, що це жарти? Це ж нове життя, яке уже є.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page