fbpx

Мій єдиний син надумав женитись. Не подумайте я радію, але водночас мені неймовірно шкода невістку

Мені, як ніякий інший жінці відомо, що таке жити з нехорошим чоловіком. Нічого романтичного в цьому немає, як би не здавалося в молодості. Так що мені щиро шкода всіх молодих дівчат, які так безтурботно закохуються в недостойних чоловіків. Спочатку це схоже на феєрверк, а після на тебе виливають холодний потік води під назвою реальність.

Ще гірше, коли це відбувається після появи дитини. Тоді ти особливо беззахисна. У моєму випадку у мене був надійний тил в особі мого батька і братів, які могли постояти за мене і вплинути на чоловіка, який міг дозволити собі зайвого. Але мені навіть подобалось жити на межі і не знати, чого власне від нього чекати наступної миті.

Після появи нашого сина я твердо вирішила, що не піду від нього, адже дитині потрібен батько. Вихованням хлопчика природно займався чоловік, ну як, займався – періодично згадував, що у нього є син. Так, батько у дитини був, а ще був, як я зараз розумію, приклад для наслідування. Робота постійна – ні. Повага до старших – та ви про що. Любов до дружини і сімейні цінності – кому воно треба.

Я намагалася згладжувати кути, але завжди чула, що жінці не пристало мужика вчити.

Природно, що син вийшов в батька не тільки зовнішністю, але і характером. Зараз я розлучена, а мій син навпаки, знайшов собі дівчину, з якою вони після кількох місяців стосунків хочуть побратись.

Я стану наймолодшою ​​бабусею, і мені б радіти, але я прекрасно усвідомлюю, яке життя чекає майбутню маму і крихітку. Ще одна романтична дівчина, яка думає, що любов і поява дитини зможе змінити чоловіка.

Їм не варто зустрічатися, не те, що приводити у світ дітей. Хорошим батьком мій син не стане, вже я це розумію, але як це донести закоханій дівчинці і чи варто мені взагалі втручатись в їхні стосунки? Не дивлячись ні на що, я люблю свого сина і бажаю йому щастя, але не ціною чужого зіпсованої життя.

Не хочу брати гріх на душу, але як урятувати чужу дитину від помилки, яка зіпсує їй життя? Я зробити це так, аби й сина не втратити?

Поліна В.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page