fbpx

Молитва до Пречистої Богородиці за дітей та похресників

У кожної хрещеної людини не одні батьки, батьком і матір’ю вона називає і хресних, які взяли на себе турботу про її православне виховання. На плечах хресних батьків лежить більше не матеріальна підтримка дитини, а духовна. Вони вносять невимовний внесок в його дорослішання і стають частиною сім’ї, нехай навіть і не кpoвні родичі. Саме тому можна читати молитви про дітей і хрещеників, так як вони всі – родина. Джерело

Найчастіше батьки звертаються до святих, коли дитині потрібна допомога в боротьбі з хворобою, в ухваленні рішення або перед відповідальним заходом. Більш гостро переносять дитячі проблеми матері, тому молитва матері про дітей і хрещеників завжди дуже щира і неймовірно сильна.

Читайте також: НАУКА КАЖЕ: У БАТЬКІВ ТАКИ Є ДІТИ- “ЛЮБИМЧИКИ”. ОCЬ ХТO СAМЕ

Молитися про дітей і хрещеників можна до різних святих при різних проблемах і ситуаціях. Найчастіше з молитвою звертаються до Ісуса Христа і Божої Матері, яка шанується покpoвителькою дітей. Також читають молитву Ангелу-Хранителю, який є у кожної дитини, або ж святому, чиє ім’я дитя отримало при хрещенні.

Молитва про дітей до Пресвятої Богородиці:

“О, Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покpoвом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері які носяться. Укрий їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх Материнському нагляду Твоєму, бо Ти єси Божественний Покpoв рабам Твоїм.”

You cannot copy content of this page