fbpx

Моя дорогоцінна невістка не могла упустити таку можливість, і почала хвалитися своїм підвищенням. Як же без цього! Раптом якась людина в цьому світі ще не в курсі. Але якби ж то, якби просто хвалилася! Так ні ж, вона почала акцентувати увагу на тому, скільки заробляє! І головне, кілька разів повідомила, що її зарплата набагато вища за зарплату чоловіка!

Майже п’ять років тому мій син одружився. Скажу чесно, що його дружина мені абсолютно не подобатися! Вона почала дратувати мене ще з першого дня знайомства Ви б бачили її! Бізнес-леді, блін! Така зарозуміла! Все повинно бути так, як вона хоче! Тільки й робить, що вказує сину, як він повинен жити! А він, нерозумний, слухає її! Не розумію, в кого він такий м’який і безхарактерний! Вона крутить їм, як хоче! А він тільки і радий старатися! Вважає, йому дуже пощастило, що «така» дівчина звернула на нього увагу! Не розумію, що в ній такого особливого? Звичайна вертихвістка!

Загалом, відносини між нами не склалися. Але це я б пережила! Мені й самій не особливо хочеться спілкуватися з цією особою! Якщо мій синочок вирішив пов’язати свою долю з нею, нехай живе! Аби він був щасливий, більшого мені і не треба! Можна сказати, що я змирилася з вибором сина!

Але ось останнім часом поведінка невістки просто виводить мене з себе! Не можу дивитися на це! Просто гидко! Справа в тому, що дружина мого сина отримала підвищення на роботі. Вона так раділа, як ніби мільйон виграла в лотерею, чесне слово! Скільки гордості за себе! Ходить по квартирі як павич! Тільки й чекає, що б нею захоплювалися і хвалили! За що тільки, не зрозуміло!

Але і це не головне! Останнім часом я стала помічати, що моя невістонька почала принижувати мого сина! Одного разу я була у них в гостях, і там були присутні її подруги. Такі ж зарозумілі дівиці, як і вона. Загалом, моя дорогоцінна невістка не могла упустити таку можливість, і почала хвалитися своїм підвищенням. Як же без цього! Раптом якась людина в цьому світі ще не в курсі. Але якби ж то, якби просто хвалилася! Так ні ж, вона почала акцентувати увагу на тому, скільки заробляє! І головне, кілька разів повідомила, що її зарплата набагато вища за зарплату чоловіка! Мовляв, тепер вона утримує його, і він просить у неї «кишенькові» гроші!

Знаєте, мене це просто вивело з себе! Добре, що я вихована людина і не дозволила собі грубощів при сторонніх людях! Але мені дуже хотілося висловити їй все! Я, звичайно ж, висловила все після вечері. Але невістка не побачила нічого поганого в своїй поведінці! Воно і зрозуміло! Адже вона завжди себе так поводить! Її так виховали! Але я не можу ніяк заспокоїтися! Мене просто дратує поведінка дружини сина! Адже вона буде і далі говорити про нього так зневажливо перед іншими! Їй подобатися ставити себе вище свого чоловіка! Хіба так можна? Вони ж сім’я, а не змагаються в зароблянні грошей.

Як вона може так себе вести? Навіщо принижує мого сина перед своїми подругами? Що мені робити? Як захистити свого хлопчика? Було б краще, щоб він покинув цю особу і знайшов собі дівчину, яка цінувала б його і любила.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page