fbpx

Моя дружина надто багато витрачає за місяць грошей. Вирішив потай простежити куди ж власне вона їх витрачає – простежив. Мати рідна! 500 гривень у день! І на що? От мені цікаво, це в усіх так, чи лиш мені так “пощастило”?

Думаю, що багатьом сім’ям знайома історія відсутності грошей, коли в кінці кожного місяця виникає запитання:

— Куди, на що витратила ?

У мене ця ситуація виглядає інакше: я приносив в дім всі зароблені гроші, а потім не бачив їх зовсім! Моя безробітна дружина все витрачала!

Справедливості заради скажу, що не працювала вона через тимчасові проблеми зі здоров’ям. На моє питання:

– Куди ти знову сплавила всі гроші?

 Вона завжди відповідала:

– Ну то продукти купила.

Але витрачати щодня мінімум по 500 грн на продукти нонсенс! Мене почало дратувати і я вирішив у всьому розібратися, і вивести дружину на чисту воду!

Відпрацював на роботі за дві зміни і на наступний день домовився з адміном про не виходитиму на роботу, в зв’язку з сімейними обставинами. Вранці вдав, що поїхав на роботу, але насправді від’їхав в сусідній двір і став сидіти і чекати, поки дружина вийде з під’їзду. Вона не любить сидіти вдома, тому я ні краплі не сумнівався, що моя хитрість спрацює.

Через кілька годин, як і планувалося, вона вийшла з дому і пішла в невідомому напрямку. Я швидко поміняв свою куртку, вийшов з машини і пішов за дружиною. Спочатку вона зайшла в ТЦ, походила по магазинам одягу, але нічого не купила. Після чого пішла в кафешку і взяла собі свіжовичавлений сік, який коштує приблизно 50 грн  (а я їжу з собою з дому ношу!).

Але це ще не все, виявляється, вона кожен день ходить в кіно! Ото ж бо, я став помічати, що вона про фільми почала мені частіше розповідати …

Гаразд хоч, що одна, і на тому, як то кажуть, спасибі. Природно, для кіно вона купила попкорн і води! Витрати на таке задоволення вийшли приблизно в 100 грн. Визначився з часом, коли закінчується сеанс фільму і продовжив стеження.

Після цього дружина пішла в магазин за продуктами і витратила на їжу 300 грн (довідався про це, після того як вдома глянув на чек). Разом: за один день вона витратила 500 гривень! І так, це ще не всі її витрати, їй  також просто життєво необхідно робити щотижня всякий манікюр, фарбування та інше.

Наглість справжнісінька! Я працюю цілими днями на роботі, а вона ходить по кінотеатрам і манікюр за мої гроші? Ось, зараз думаю, чи варто мені далі утримувати таку ледарку або забрати у неї всі гроші і відправити на роботу? Чесно, дуже люблю її і не хочу її втрачати …

Але все одно, навіть не знаю, як правильніше вчинити. Скоріш за все буду сам купувати продукти і оплачувати комунальні. Так моя зарплатня буде ціла і до дружини хоч щось дійде.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page