fbpx

Моя подруга мені дзвонить, каже: «Ти що, взагалі ненормальна? Колишня дружина майже забирає твого чоловіка у тебе ж з-під носа, а ти бездієш? Вона явно не даремно сюди приїхала, тому що бізнесмена собі не знайшла, так ось вирішила повернути, те що було!». Мені якось не хочеться в це вірити. Але вже почала сумніватися

Я вийшла заміж за людину, яка одного разу вже була одружена. У нього там двоє дітей – син і донька, як чоловік сказав, що причиною розлучення була теща з тестем. Вони лізли не в свою справу, колишня дружина їх слухалася, а його це дратувало. Коли хлопчикові було 4 роки, а дівчинці лише рік виповнився, була грандіозна буча: тесть вирішив, що зятю за «великими грошима» треба їхати працювати за кордон, але чоловік не хотів – його наявна робота влаштовувала.

Дружина теж просила – мовляв, послухай тата, їдь! Він поїхав, а коли повернувся, то дізнався за чутками, що теща з тестем намагалися її посватати за якогось бізнесмена, хоча нічого не вийшло. Тут все змішалося – і ревнощі, і вчинки батьків дружини, і багато іншого. Чоловік розлучився з важким серцем: дітей він любив. Ось така історія.

Після розлучення друг мого майбутнього чоловіка покликав його до нашого міста біля моря, мовляв – влаштую, будеш зі мною в море ходити, я всі документи тобі зроблю. Тільки той виявився базікалом, обіцянки не виконав. Влаштувався чоловік працювати на березі вантажником, де мій дядько був начальником, там ми з ним і познайомилися, почали зустрічатися, одружилися, у мене своя квартира, немає проблем з житлом.

Я не мала нічого проти того, що частину грошей він  переказував дітям, адже знала, на що йшла! Мені тоді вже було майже тридцять років, ну якого принца ще чекати? Чоловік часто спілкувався з дітьми по відеозв’язку, але завжди це робив так, щоб мене поруч не було, типу щоб мої почуття не зачіпати. Ну нехай так, хоча мені було цікаво подивитися на малюків. Сам він до них не їздив, не хотів зіткнутися батьками колишньої дружини, він був дуже злий на них, хоча з дружиною у нього були нормальні стосунки.

Я подарувала йому сина, життя пішло своєю чергою. Вже не знаю, про що там домовився чоловік з колишньою сім’єю, але він мене ошелешив новиною: його колишня дружина з дітьми приїжджає до нашого міста, просто так, на час короткої відпустки, на цілий тиждень. У їх сина чи канікули, то чи дистанційка, не важливо. Він зараз у другому класі, а доньці 5 років. Чесно кажучи, мені стало відразу неприємно, навіть ревнощі прокинулася. Гаразд діти, а ця пані тут навіщо потрібна? Але чоловік замахав руками, мовляв, він уже все вирішив: орендував на 10 днів їм квартиру біля моря, хоч і не сезон для купання, але їм цікаво буде погуляти, місто подивитися! Ну нехай, хоча прикро стало – він платить гроші, а ще й за наш рахунок квартиру орендував! Нехай би тесть з тещею дали своїм онукам.

Але і це не найголовніше! Заради цієї події чоловік теж взяв тижневу відпустку + вихідні! Ось так ось, заради нашого сина не брав, коли мені було складно і я нездужала, а тут запросто! І ось як проходять тепер його дні: вранці він рано встає, навіть не чекає, коли я йому сніданок зроблю, біжить у ванну, красиво одягається і тут же миттю біжить до колишньої сім’ї. Каже: «А коли я ще зможу дітей побачити?». Цілий день йому майже неможливо додзвонитися, або відповідає на мій дзвінок дуже коротко. Знову ж: за свої відпускні він водить всіх в кафе поїсти, на різні розваги. Він мене особливо нікуди не водив, коли за мною упадав. Мені дуже прикро і неприємно, вже майже тиждень туди носиться, про нашого сина забув! Приїжджає вже коли на вулиці зовсім темно! Хіба це нормально?

Моя подруга мені дзвонить, каже: «Ти що, взагалі ненормальна? Колишня дружина майже забирає твого чоловіка у тебе ж з-під носа, а ти бездієш? Вона явно не даремно сюди приїхала, тому що бізнесмена собі не знайшла, так ось вирішила повернути, те що було!». Мені якось не хочеться в це вірити. Але вже почала сумніватися: я попросила чоловіка привести його дітей до нас додому, але він категорично відмовився, мовляв – ти що, з глузду з’їхала, у нас нормальна сім’я, навіщо все перемішувати, діти завжди з мамою, чого їх сюди тягати? Мені все це не подобається! Але як мені поводитися в подібній ситуації? Не знаю, може ця хижачка дійсно приїхала забрати назад мого чоловіка? Чи просто потерпіти – поспілкується з дітьми і все стане на свої місця.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page