fbpx

“Можна я вас поцілую?” – сказала незнайомому чоловіку, хвацько закинувши в його машину свої покупки та всівшись на переднє сидіння. Часу на відповідь не було, і поцiлунок відбувся

Ірина, відкривши двері ногою, повільно вилазила з гіпермаркету. При цьому жінка була обвішана всякими пакетами з ніг до голови. Картину доповнювала величезна упаковка туалетного паперу, яка, на щастя, все ж вмістилася під пaxвoю.

За матеріалами – Коректно.

В голові металися дві думки. Одна про те, навіщо ж потрібно було купувати це саме тут і саме все відразу, адже є ж магазин біля будинку.

А інша, що тепер покупки нікуди не діти, і потрібно якось героїчно це все доперти до будинку. Як на зло, папір раз у раз вислизав зі своєї схованки під рукою, а пакет з побутовою хімією загрозливо потріскував.

Ірина в черговий раз пошкодувала про продаж машини. Колись хотіла водити, потім зaвaгiтнiла. Після того, як дитина трохи підросла, зустріла рішучу відмову чоловіка, який вважав, що жінці не місце за кермом і обіцяв відвозити, куди потрібно.

З виконанням обіцянки по доставці все було складно, а пізніше і взагалі з’ясувалося, що на машині, подарованій батьками Ірини на весілля, коханий возить іншу жінку. Після розлучення на утримання транспортного засобу грошей не вистачало. Вирішено було машину продати.

Зовнішні двері магазину нарешті відчинилися і раптом, за кермом під’їжджаючого автомобіля Ірина побачила колишнього чоловіка з новою пасією на передньому сидінні. Він, у свою чергу, теж її помітив, і з зухвалою посмішкою спостерігав, як вона волочить туалетний папір.

Хотілося тут же згоріти дотла або провалитися крізь землю і проклясти той туалетний папір. Але ще дужче її пригнічувало те, що вона одна, без будь-якої допомоги, змушена була волочити всі ці корисні для господарства пожитки.

Програвати Ірина не любила, тому діяти вирішила відважно. За машиною колишнього чоловіка прилаштувався красивий чорний джип.

Не думаючи ні секунди, Ірина відкрила його задні двері, з легкістю закинула всі свої пакети на заднє сидіння, а сама чарівним метеликом стрибнула на переднє пасажирське.

Водій джипа просто мовчки сторопів від такого зухвальства. Ще в більший ступор він впав, коли Ірина нахилилася до нього і швидко прошепотіла, попереджуючи «Можна я Вас поцілую?»

Часу на очікування відповіді не було, поцілунок відбувся. Ірина прошипіла «Їдемо звідси, швидше». Їхали мовчки.

Від’їхавши трохи, джип зупиниться. Його водій запитав: «Чи не повинен я, як порядний чоловік, тепер з вами одружитися?».

Ірина червоніла і бліднула, потім раптом розплакалася і почала розповідати різні уривки свого життя. Згадала і про те, що ніяк не може розрахувати сили, здійснюючи покупки. Розповіла про те, як побачила колишнього чоловіка.

Читайте також: 2 наречені на 1 весіллі: дівчина прийшла на весілля свого коханця у весільному платті

Коли її розповідь добігла кінця, водій джипа вже був готовий заступитися за неї з кулаками. Він відвіз Ірину в дитячий сад за дочкою, а їх разом — додому.

Згодом вони стали чудовою парою. А машину Ірина так до цього часу сама і не водить, проте покупки більше ніколи не волочить. З цим чоловік справно допомагає, і возить її усюди, куди їй потрібно. У родині очікується поповнення.

You cannot copy content of this page