fbpx

Ми 10 років у шлюбі, а чоловік досі не хоче мене показувати колегам

Я в шлюбі більше десяти років, є дитина. З чоловіком стосунки хороші – начебто любить нас з сином, і намагається кожну копійку нести в дім… Але деякі речі в його поведінці мене дуже сильно бентежать.

Він займає престижну посаду в крупній компанії, і вже років 7 не міняв місця роботи. Коли дитина була маленькою, мені його корпоративи були не цікаві. Навіть якби він мене туди покликав – не пішла б. У ті роки я відпускала його гуляти з колегами без всякого жалю, а сама займалася карапузом.

Коли син став трохи самостійнішим я захотіла відпочити від домашніх справ, і запропонувала чоловікові скласти йому компанію на новорічному корпоративі. Він мене тоді став відмовляти – сказав, що у них не прийнято приводити на корпоративні вечірки кого-небудь не з колективу. Я повірила, і більше це питання не піднімала. Але приблизно через 4 роки після цієї розмови я познайомилася з жінкою, яка виявилася дружиною колеги чоловіка. Ми розговорилися, і вона запитала у мене, чому я ніколи не приходжу на вечірки, які влаштовує їх компанія… Я так здивувалася її словам, навіть не знала, що відповісти. Довелося викручуватися і говорити, що зазвичай нам немає з ким залишити дитину (хоча це зовсім не так – нам без проблем допомагають мої батьки і свекруха).

Мені стало так неприємно від того, що мій коханий чоловік більше 4 років мене обманює, і ніколи не знайомить зі своїми колегами, в голову стали лізти різні неприємні думки. Тепер мені здається, що чоловік соромиться моєї зовнішності або вважає, що я “підведу” його своєю поведінкою… Адже основна частина співробітників його компанії – освічені, успішні люди, а я всього лише домогосподарка. Або і ще гірше – він завів серед співробітниць пасію, і не хоче, щоб ми дізналися одна про одну.

Що робити в цій ситуації – не уявляю. Розповіла йому про те, що дізналася, але він викрутився – сказав, що офіційної заборони на запрошення подружжя немає, але чоловіки між собою сміються над тими, хто їх призводить, і називають «тютями». Знову був черговий корпоратив, і я хотіла б на нього піти, а чоловік мене знову відмовив. Каже, що там не буде нічого цікавого і хотів навіть сам його в цьому році пропустити, хоча сходив туди без мене, просто не говорив мені, але я дізналася. Не знаю, що думати і що робити в цій ситуації. Здавалося б, серйозного приводу для непорозумінь немає, але на душі залишився дуже неприємний осад…

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page