fbpx

Ми правда намагалися бути хорошими батьками все своє життя, тому що самі виросли не в дуже хороших сім’ях. І я б ніколи не могла подумати, що в результаті виявлюсь не найкращою матір’ю. Те, що я зараз бачу і чую від дітей… Я б ніколи не подумала, що доживу до такого

Ми правда намагалися бути хорошими батьками все своє життя, тому що самі виросли не в дуже хороших сім’ях. І я б ніколи не могла подумати, що в результаті виявлюсь не найкращою матір’ю. Наші діти ніколи не були дружні. Вони завжди намагалися домінувати і змагалися, починаючи зі школи і закінчуючи дорослим життям. Зараз вони мало не є один одному навіть друзями і не спілкуються. І це дійсно важко приймати, коли розумієш, що це сім’я, яка просто зобов’язана триматися разом. Адже інакше в цьому світі не вижити.

Скільки разів ми намагалися з ними поговорити і кожного разу марно. Мені навіть важко уявити, що конкретно між ними сталося, тому що до школи все було добре. Це тільки в десятирічному віці почалося таке ставлення. Причину нам вони не говорять і завжди замовчують. а може там дійсно щось серйозне і вони не хочуть нам про це казати.

Чи є рішення нашої проблеми? Скоріше за все ні. Однак продовжувати жити з думкою про те, що вони ніколи не зможуть нормально спілкуватися один з одним теж не можна. Порадьте щось, будьте ласкаві, я не можу більше цього бачити.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page