fbpx

Ми прийшли на день народження свекрухи, який був якраз у переддень Нового року. Я була розгублена новиною. яле вигляду намагалась не подавати, проте моя свекруха – жінка прониклива дуже

У мене дуже добрі стосунки зі своєю свекрухою, Марією Володимирівною. Я живу у шлюбі вже 17 років, у нас із чоловіком двоє синів. А наприкінці позаминулого року я дізналася, що при надії втретє. Я узагалі не знала, як родина сприйме цю новину, та й сини уже дорослі, навіть чоловіку не говорила вагалась.

Справа в тому, що жила наша сім’я окремо, у маленькій двокімнатній квартирі, де ледве вистачає місця на чотирьох… Та й мені на той момент уже було 38, для того, аби колобком котитись забагато. Словом, я не знала що робити і як бути.

Але в день народження свекрухи, який випадає на 29 грудня, мені довелося зібратися силами. Ми прийшли до неї, і вона майже відразу покликала мене на кухню, щоб я їй допомогла. Виявляється, Марія Володимирівна – мудра жінка і все одразу помітила. Мені навіть не довелося їй нічого пояснювати.

Я була приголомшена такою проникливістю, але ще більше мене здивувала реакція. Свекруха дуже зраділа і поділилася, що дуже хоче довгоочікувану онучку.

І ось зі свекрухиного благословення влітку я таки стала мамою і подарувала усім нам маленьке сонечко – доню. Втретє бабуся дуже допомагала, дбала про дитину і підтримувала нас у всіх ситуаціях. Я це дуже цінувала і ставилася до Марії Володимирівни як до рідної мами.

І ось знову прийшла зима, і ми знову зібралися до Марії Володимирівни на її день народження, але вже з маленькою принцесою. Оскільки свекруха почала дуже багато випікати, ми вирішили подарувати їй гарну духовку.

Святкування завершилося. Ми з сім’єю збиралися додому, але свекруха мене зупинила. Попросила хвилинку уваги, адже прагла повідомити щось важливе.

Марія Володимирівна сказала, що дуже вдячна дітям за внучку і хоче віддячити нам. Тому переїде до нашої квартири, а свою трикімнатну хотіла б віддати нам.

В мене не було слів. Я ще раз переконалася, що в мене дуже добра та мудра свекруха, яка стала для мене ще й подругою, а це така рідкість у житті.

Нині наша родина проживає у трикімнатній квартирі свекрухи. Маленька принцеса уже бігає і лепече, а моя свекруха допомагає нам у всьому і дає мудрі поради.

Щиро сподіваюсь, що коли прийде час і мені стати свекрухою, я зможу бути хоч трішки схожою на свою.

Вікторія Л.

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page