fbpx

Ми вже зайнялися збором і підготовкою документів, але тепер наші плани тримаються на волосині через свекруху. Дізнавшись про те, що ми плануємо взяти квартиру, вона почала голосити про те, що ми її просто не потягнемо. Переживає, що тепер її синочку доведеться з ранку до ночі пропадати на роботі

В цілому мама мого чоловіка непогана жінка. Але останнім часом у нас з нею непорозуміння на непорозумінні. Справа в тому, що коли ми з коханим тільки одружилися, то жили окремо від батьків. Знімали квартиру і непогано справлялися. У вихідні відвідували свекра зі свекрухою. Я була з ними в хороших відносинах. Хоча тепер я розумію, що в більшості тільки завдяки тому, що жили не під одним дахом.

Два роки тому занедужав тато чоловіка. І незабаром моя свекруха стала вдовою. Ми як могли, підтримували її, але вона прямо чахнула на очах. Тоді чоловік запропонував переїхати до його мами. Мовляв, квартира двокімнатна, місця і нам вистачить, а свекрусі буде легше пережити втрату чоловіка. Я була не проти, тим більше що на той момент я вже була при надії і економія на оплаті за квартиру була дуже доречною. Ох, якби я знала, як все обернеться!

Спочатку все було дуже навіть непогано, але потім почалися класичні непорозуміння на побутовому рівні. Я поступово почала шкодувати про те, що погодилася жити разом. Але тепер не було шляху назад. Шкода віддавати гроші чужим людям за квартиру, тоді як стільки потрібно купити маленькій дитині. Ми з чоловіком накопичуємо гроші, але з такими темпами на свою квартиру ми заробимо хіба що перед виходом на пенсію. Тому все обговоривши, і зваживши всі «за» і «проти» ми вирішили взяти квартиру в іпотеку.

Ми вже зайнялися збором і підготовкою документів, але тепер наші плани тримаються на волосині через свекруху. Дізнавшись про те, що ми плануємо взяти квартиру, вона почала голосити про те, що ми її просто не потягнемо. Переживає, що тепер її синочку доведеться з ранку до ночі пропадати на роботі. Кожен день знаходить історії нібито своїх знайомих, про те, як у них не вистачило грошей виплатити іпотеку, і банк все відібрав. Я помітила, що чоловік вже не так впевнений в своїх силах, як раніше. А все завдяки його матусі. Я бачу, що вона таки переконає чоловіка передумати і нам доведеться залишитися жити з нею. А я вже не можу переносити дихати з нею одним повітрям. Так хочеться нарешті жити окремо, облаштовувати свій дім. Бути господинею в власному домі. І не чекати, що зараз з’явиться свекруха і розкритикує твій пиріг.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page