fbpx

Ми з дружиною зробили одну велику помилку. Ми запозичили грошей у її матері. Вірніше займав я, але розмовляли ми з нею удвох. Термін віддачі теж обговорювали. Просто я розраховував на одну дуже вигідну угоду на роботі. Розклад по ній був просто чудовим, тому я не сумнівався в її успішному завершенні

Ми з дружиною зробили одну велику помилку. Ми запозичили грошей у її матері. Вірніше займав я, але розмовляли ми з нею удвох. Термін віддачі теж обговорювали. Просто я розраховував на одну дуже вигідну угоду на роботі. Розклад по ній був просто чудовим, тому я не сумнівався в її успішному завершенні.

Але перед підписанням у клієнта трапилися непередбачувані обставини, і угода була перенесена на більш пізній термін. Я відразу переговорив з тещею, пояснив їй всю ситуацію, нічого не приховуючи. Але вона відразу почала апелювати, що ми домовлялися і їй теж потрібні ці гроші на свої потреби.

Але ми ж знаємо, що це за плани. Вона просто вирішила покласти цю суму на вклад під відсоток. Відсоток і невеликий, але вона свято вірить, що гроші потрібно зберігати в банку. Так нам з дружиною, втім, все одно де вона хоче зберігати свої гроші. Просто теща почала влаштовувати сцени мало не кожен день.

У мене дружина дуже спокійна жінка. Щоб її вивести з себе, потрібно дуже постаратися. Але її рідна мати змогла довести мою дружину до розмови на підвищених тонах. Дружина кілька разів пояснювала, що угода не скасована, а просто перенесена, в зв’язку з сімейними обставинами клієнта.

Але всі наші пояснення сприймаються як відмовки, щоб не віддавати борг. Мене вже почали підозрювати в тому, що я і не збирався зовсім повертати гроші з самого початку. Дуже неприємно чути такі речі від людини, для якої намагався зробити все, щоб полегшити її життя.

Теща рано овдовіла, тому одна ростила дочку і сина. Вона доклала багато зусиль, щоб дати дітям освіту і можливість знайти хорошу роботу. Її син зараз працює за кордоном і дуже їй допомагає. Він щомісяця переводить їй пристойну суму на спокійне і достойне життя. Ми ж, у свою чергу, теж всіляко підтримуємо її тут. І продукти купуємо, і допомагаємо, якщо щось зламалося. Тому, з грошима у неї проблем немає. Але чому вона так налаштована проти мене, я не можу зрозуміти.

Зараз почалися щовечірні дзвінки з нагадуванням про борг. Мені не шкода, ну я не можу зараз вилучити цю суму з виробничого обороту. Мені просто потрібна відстрочка буквально на кілька місяців. Клієнт вирішить свої негаразди, і угода буде укладена.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page