fbpx

Ми з мамою порадилися і вирішили, що господиня ти поки не надто старанна. Тобі потрібно більше часу приділяти тому, аби навести лад у домі і приготувати до приходу чоловіка смачну вечерю

Ми з чоловіком живемо разом лише рік, але вже маємо непорозуміння у відносинах. Коли ми зустрічалися, все було нормально, а після весілля справи пішли похилою. Тим більше ми раніше жили окремо, адже я проти співжиття до офіційного шлюбу. Але це ніяк не заважало нам любити одне одного та будувати плани на майбутнє. Однак як тільки ми з’їхалися, романтиці прийшов кінець.

Мій чоловік упертий. Він вважає, що жінка має не лише працювати, а й справлятися зі своїми жіночими обов’язками. Скільки я не намагалася йому пояснити, що це пережитки минулого, мені складно все робити — він мене навіть не слухав. Прибирати і готувати треба щодня, а цвях раз у рік забити, як і кран полагодити. Хіба це справедливо?

Спочатку я мовчала і терпіла, сподіваючись, що скоро все влаштується. Я намагалася раціонально використовувати час і не надто напружуватися в гонитві за ідеальною чистотою. Та й з приготуванням не морочилася — якщо не встигала, замовляла їжу або купувала напівфабрикати.

І ось через якийсь час він мені заявив:

— Ми з мамою порадилися і вирішили, що господиня ти поки не надто старанна. Тобі потрібно більше часу приділяти тому, аби навести лад у домі і приготувати до приходу чоловіка смачну вечерю.

Я ж мовчки відвела його у коридор де другий тиждень не працює світло. узяла драбину і лампочку. за дві хвилини у коридорі вже було світло.

— Я тобі показала, як я можу впоратись з твоїми обов’язками, тепер ти покажи, як я повинна впоратись зі своїми.

Чоловік мого жесту не оцінив і не зрозумів. він сказав, що його мама втричі краще готує і в неї завжди чисто.

— Ну так, вона пенсіонер і підробітку не має. Живе одна. Що їй ще робити. а я заробляю на рівні з тобою і навіть більше. Можливо ти хоч на те, що я з роботи пізніше приходжу. Може ти хоч раз приготуєш вечерю для інтересу?

Я йому додала, що можу стати ідеальною домогосподаркою, якщо залишу роботу.

Але це його це не влаштовує. Чоловік разом з мамою бачать один вихід — розлучення, тому він не збирається мене просто так спонсорувати.

Мабуть, рятувати ці стосунки вже немає сенсу, незважаючи на моє кохання. Я готова досягти компромісу, але чоловік хоче якусь казкову дружину. А я не можу бути такою.

То що? Єдиний вихід – розлучення?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page