fbpx

Милі наші невістки, а тепер дозвольте висловитися свекрухам, яких ви так недолюблюєте. Що ви зробили для того, щоб отримати цього чоловіка?

Та загалом, нічого – дечим покрутили, віями похлопали і все. А ми цих чоловіків спочатку носили, терплячи всі незручності, з якими стикаються жінки при надії, привели у цей світ, потім багато років ростили (найчастіше поодинці), ВІДМАЗУВАЛИ від проблем, шукали їм хороший інститут, а потім роботу.

А потім ви прийшли, забрали у нас наших дітей, заявивши, що краще знаєте, що їм потрібно. З якого переляку? Ви скакали, як коза всю ніч, поки у них різалися зуби? Ви з’ясовували стосунки з класним керівником з приводу неадекватної оцінки? Ви хвилювалися, як вони складуть іспити? Ще раз повторю – ви не зробили взагалі нічого. Тому вагомість вашої думки прямо пропорційна вашому внеску в життя чоловіка. Тобто, приблизно нульова.

Що що? Він дорослий і сам розбереться? Чоловіки – це вічні діти. Сьогодні у нього одна примха в голові, а завтра інша. Завдання жінки в тому, щоб направляти цю енергію в потрібне русло. І не вам потрібне, а йому. Щоб у нього була нормальна робота. Щоб він не їв фастфуд та інший непотріб. Щоб не ходив в брудному і рваному. І ще 100 000 «щоб». Це і є сімейне життя, а не тільки катання на великах. Це відповідальність! І тому ми, такі погані свекрухи, дбаємо про те, щоб поруч з сином була порядна, турботлива жінка.

Дорогі невістки. Вам найкраще з нами не лізти на рожен, а дружити. Тому що ваші чоловіки, втомившись від вашого байдужого ставлення і егоїзму йдуть за порадою і допомогою куди? До своїх матерів.

І запам’ятайте народну мудрість – «жінок у чоловіка багато, а мама – одна».

Віолетта 54 роки.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page