fbpx

Минуло небагато часу, підходив день народження дочки. Я вирішила поговорити про її кавалера. Запитала, чи не хоче вона запросити його до нас на торжество. Думала, що це прекрасний привід для знайомства. Ось тільки її відповідь стала для мене неприємною несподіванкою. Вона не стала нічого приховувати і сказала мені, що її обранець – не повністю їй належить

У мене двадцятирічна дочка. Я завжди вважала, що вона у мене дуже розважлива і розумна. Але зовсім нещодавно я дізналася те, що не дає мені тепер спокою. Виявилося, що моя дочка зустрічається з одруженим чоловіком.

Я побачила, що мою дочку підвозить якийсь автомобіль після роботи. Один і той же. Я, природно, відразу зрозуміла, що мова йде про особисті стосунки. Тоді я дуже зраділа. Мені хотілося, щоб моя дівчинка була щаслива в особистому житті. І ось, нарешті, вона зустріла людину.

Можу сказати, що моя дочка завжди була дуже серйозною в плані особистих відносин. Ніколи не давала приводу хвилюватися за неї, вчасно приходила додому. Загалом, вона скромна і пристойна дівчинка. Я знала, що можу довіряти їй завжди, і вона не обманювала мене ні в чому. А останнім часом дочка була самотня, вона влаштувалася на роботу і зайнялася кар’єрою. Я вже було почала хвилюватися за неї. Думала, що з таким завзяттям в роботі їй не вистачить часу на особисте.

І ось, я помітила, що і в особистому житті у дочки все в порядку. Спочатку я вирішила, що не буду розпитувати ні про що. Нехай все йде своєю чергою, не варто квапити події, так я думала. Минуло небагато часу, підходив день народження дочки. Я вирішила поговорити про її кавалера. Запитала, чи не хоче вона запросити його до нас на торжество. Думала, що це прекрасний привід для знайомства. Ось тільки її відповідь стала для мене неприємною несподіванкою. Вона не стала нічого приховувати і сказала мені, що її обранець – одружений. У нього є сім’я, і ​​тому, він не зможе прийти. Це просто неприпустимо! Я не знала, як реагувати! Що сказати? У мене пропав настрій від її слів, чесне слово! Я такого просто не очікувала!

Тепер я не знаю, що й думати. Природно, що я намагалася поговорити з дочкою. Мені хотілося розібратися в цій ситуації. Як почалися ці відносини? Чому саме з цим чоловіком? Але всі мої спроби не мають успіху. Вона не хоче слухати мене. Стверджує, що щаслива з цим чоловіком, і не збирається розлучатися. А той факт, що він не вільний, абсолютно її не хвилює. І вона свідомо вступила в ці відносини.

Як мені бути? Що робити з дочкою? Невже серед мільйонів інших вона вирішила обрати саме одруженого? Як вона взагалі допустила це? Я завжди вважала її зразковою дівчиною, а тут – роль коханки! Як так? Про що вона думає взагалі! А як вона бачить своє майбутнє – все життя буде ховатися, і зустрічатися таємно? Буде миритися з таким становищем? Невже моя дочка хоче такої долі для себе? Мені навіть подумати неприємно, що трапиться, коли дізнається дружина цього залицяльника. У мене вже були думки поговорити з цим чоловіком, але що такого йому сказати, аби він забув до нас дорогу?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page