fbpx

Минулого тижня брат приїжджав вибачатися за поведінку своєї дружини перед мамою, а вона знову викинула такий коник. Так ось, я не витримала і дала послухати нашу розмову мамі. Вона вислухала і сказала відмовитися від допомоги Міші. А коли він запитає у чому проблема, розповісти все про його красуню дружину

Мені дуже хочеться виговоритися і послухати вашу думку.

Ми з чоловіком продали квартиру і вирішили купити будинок. Але так як ріелтор сказала, що чистий продаж відбувається швидше, ми пішли на це і домовилися з свекрухою, у нас з нею хороші теплі стосунки, пожити у них. Мої батьки живуть в іншій країні і тому єдиний варіант – чоловікова мама. Чоловік попросив допомоги у свого рідного брата для переїзду з машиною, у нього є Газель, і попросив перенести разом трохи важких речей. Решту самі перевезли на своїй. Він без проблем погодився.

Сьогодні дзвонить мені його дружина мені і репетує, що вона не відпустить Мішу допомагати нам, це не його проблема. Наймайте вантажників і машину, якщо немає грошей, то вона нам дасть. Вони одружені 3 роки. При цьому стосунки у нас були майже нормальні з нею, вона моя близька подруга, але після весілля людину ніби підмінили.

Я їй сказала, що проблем немає і хлопці самі розберуться, допомагати один одному чи ні. На що вона почала обливати маму брудом і всю їхню родину. Мій телефон іноді погано працює і я вухом натиснула запис розмови. Не спеціально, так вийшло і слава богу! Коли вона закінчила розмову, точніше, обливати всіх помиями, то кинула трубку. Прийшла мама з роботи, а я мало не плачу. Мені прикро через те, що вона так відгукується про сім’ю чоловіка. Вони хороші і дружні, але одна миша може зіпсувати все.

Минулого тижня брат приїжджав вибачатися за поведінку своєї дружини перед мамою, а вона знову викинула такий коник. Так ось, я не витримала і дала послухати нашу розмову мамі. Вона вислухала і сказала відмовитися від допомоги Міші. А коли він запитає у чому проблема, розповісти все про його красуню дружину. Хай він вирішує з нею ці питання. Коли я все розповіла чоловікові і він послухав запис нашої розмови, то набрав її і в твердо сказав, щоб вона не лізла в сім’ю і вони розберуться з допомогою самі. Поклав слухавку. Вона подзвонила Міші і поскаржилася, що мій чоловік підвищив на неї голос і виставила мого чоловіка крайнім. Ось тепер я думаю, а чи правильно я поступила давши послухати запис мамі і чоловікові. Чоловік сказав, щоб я не видаляла запис і дала послухати Міші в день переїзду. Хай він відкриє очі на дружину і на те, як вона відгукується про його родичів.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page