fbpx

На наступний ранок на електронну пошту я отримала від нього листа, в якому було вкладено відео. На відео було видно моє прощання з однокласником. Я, яка знає спочатку всю ситуацію, і то могла б подумати, що тут щось більше, ніж дружні відносини

Мій коханий чоловік кавказької національності, а це значить, що його темперамент часом зашкалює. Але я відразу дала йому зрозуміти, що він єдиний в моєму житті, і в подальшому, жодного разу не дала йому ніякого сумніву в цьому. Ми прожили з ним довге і щасливе життя.

Але за останній місяць все моє життя виявилася в руках нашого зятя. Він теж родом з Кавказу. Прекрасно знає характер мого чоловіка і може передбачити кожну його реакцію. Але він знайшов з ним спільну мову, і я раділа цьому.

Нещодавно я була на зустрічі випускників, і ми там добре відпочили. В кінці вечора, коли всі прощалися один з одним, мене обняв і поцілував чоловік, з яким я зустрічалася в школі. Наші почуття вже давно переросли тільки в дружні, але приємність спілкування і взаємоповага залишилося без змін. Поцілував він мене в обидві щоки. А я обняла його і міцно до себе пригорнула.

Коли я повернулася до виходу, мій погляд упав на молодого хлопця, що стояв біля дверей. Він занадто пильно дивився на мене, тому я і звернула на нього увагу. При ретельному розгляді я побачила, що це мій зять. Але його усмішка змусила мене забути про веселощі. Але якби я тоді могла тільки уявити, чим мені обернеться та його посмішка. Цей красунчик надумав заробити на мені грошей.

Відносини з ним у мене з самого початку складалися не найкращим чином. Але заради дочки я вирішила згладити всі свої сумніви і дати дитині бути щасливою з коханою людиною. А вона його дуже любить і не вірить, що він може щось погане зробити.

На наступний ранок на електронну пошту я отримала від нього листа, в якому було вкладено відео. На відео було видно моє прощання з однокласником. Я, яка знає спочатку всю ситуацію, і то могла б подумати, що тут щось більше, ніж дружні відносини.

В голові промайнула тільки одна думка: якщо це побачить мій коханий чоловік, нашому шлюбу прийде кінець. Він ніколи не повірить мені, з огляду на це відео.

Зять просить грошей, аби він зміг забути побачене і видалити відео. Сума для мене захмарна, тому доведеться просити у чоловіка. Але він занадто добре мене знає і в усьому розбереться.

Якби я дійсно була винною, то смиренно зібралася і пішла б. Але я ні в чому перед коханим не винна, і не хочу втрачати сім’ю через зятя. Але й не можу допустити, щоб дочка залишалася з ним разом. Це зачароване коло, з якого мені, напевно, не вийти цілою і неушкодженою. Що ж робити? Може поговорити з дочкою і попросити допомоги у неї?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news -заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page