fbpx

На Новий рік очікувала дива: Відкриваю я така його подарунок, а там кільце золоте і пропозиція стати йому за дружину. Ну а чому б і ні? Три роки я йому шкарпетки перу і сніданки готую, та я аби він мене на іншу не проміняв у спортзалі гарую… Ну і дочеклась я того Новорічного подаруночка. Нічого сказати – класний

Ми зустрічаємося вже 3 роки, останні 6 місяців живемо разом. Мені 28, йому 30 років. Схоже, я та сама «наївна», яка чекає пропозиції вийти заміж роками і все ніяк її не дочекається.

Я вже просто не розумію, чому він тягне. Я роблю все, що в моїх силах, щоб забезпечити коханому комфорт і затишок. Непогано виглядаю і ретельно стежу за фігурою. Так чого лукавити, я молода і симпатична дівчина, часто ловлю на собі погляди чоловіків. Але він, схоже, цього не цінує.

Ми разом вже 3 роки, всі навколишні сприймають нас сім’єю, батьки з обох сторін в тому числі. Мої подруги вже дістали з питанням, коли весілля. А мені нема чого їм відповісти! Я не чекала цієї пропозиції в перший рік, не напосідала в другій, але пройшло вже три, і я хочу бачити продовження, розуміти, що він ставиться до мене серйозно і планує майбутнє. Зрештою, вже пора замислюватися про дітей!

Півроку тому я наполягла, щоб зняти квартиру і, нарешті, жити разом. Мені набридло ходити то до його батьків, то залишатися у моїх. Все-таки ми вже дорослі люди і повинні будувати своє життя і сім’ю на окремій території. Так вважала я і переконала його. Можливо, рішення з’їхатися було моєю помилкою. Тепер виходить, що йому і одружуватися не обов’язково. Він отримує всі переваги сімейного життя – люблячу жінку поруч, затишний будинок, смачну вечерю … Але при цьому не несе жодної відповідальності.

А останнім часом він сам став говорити про дітей. Говорив, що хотів би двох, хлопчика і дівчинку. Ми вже, мріючи, розмовляли про те, на кого вони більше будуть схожі … Визнаю чесно, я була майже впевнена, що в подарунок на Новий рік мене чекає кільце і пропозиція руки. Я бачила, що у нього на картці зібралася досить велика сума, що йому не властиво, тобто він явно на щось збирає. Його якісь слова і натяки говорили про те, що в новорічну ніч мене чекає сюрприз.

І ось, коли прийшов час обмінюватися подарунками, він дістає красиво упаковану коробочку. За її розміру я відразу зрозуміла, що там явно не кільце. Ледве стримуючи розчарування, я її розпакувала і побачила флакончик з духами і комплект дорогезних аксесуарів до мого телефону. Усе. Крапка.

Новорічна ніч пройшла, казки не сталося, пішли звичайні будні. І тепер я не знаю, що мені робити. Я не готова провести ще роки в очікуванні його рішення. Може, він ніколи не дозріє до РАГСу. Але я його люблю і не можу просто припинити наші стосунки.

Я пишу це в надії отримати пораду і погляд сторонніх. Як вчинити в такій ситуації?

You cannot copy content of this page