fbpx

На саме весілля свекор бере слово і каже: «Дорогі молодята! Я дарую вам ключі від своєї квартири, можете переїжджати хоч сьогодні! Якщо моя перша і улюблена дружина прийме мене назад до себе, я буду дуже радий! Ну а якщо ні – з’їду, але все одно квартира ваша!». І так ключик на піднос поклав і підніс!

Як вам таке – подарунок на словах, який потім відбирають? Як це? А ось зараз розповім! Рік тому я познайомилася з майбутнім чоловіком. Хороший хлопець, одна дитина у розлучених батьків. Він жив з мамою у двокімнатній квартирі, а батько – в однокімнатній, так змогли розміняти.

Після розлучення свекор знову одружився на молодій жіночці – 17 років різниця! Він настільки втратив пильність, що стелився перед цією панянкою килимком, а вона користувалася на повну. В принципі, я сама не бачила, мені розповідали, адже на той момент, коли я була познайомилася з батьком Сергія, він вже був на межі розриву зі своєю жіночкою – застав її з якимось хлопцем, причому у себе вдома. Після цього навіть ліжко викинув! Потім йому багато знайомих розповідали, що він давно вже з ріжками ходив, просто не хотів нічого помічати.

Свекор неймовірно переживав, але все одно знайшов в собі сили розійтися з цією панякою! А до цього будував з нею такі плани – хотів заміський будинок звести, переїхати туди жити. Але що віджала після розлучення ця пані – так це машину. Але все одно, ця актриса вдавала щире розкаяння і просила її пробачити: це для Сергія вона молода, а так їй вже рівно 30 років, не юнка, та і на фігуру повненька. Незрозуміло чому, але свекор не поспішав з нею розлучитися. В принципі, він думав, що нічого не втрачає – ну що вона зробить: квартира була придбана ще до другого одруження, він власник.

Гаразд! Панянка притихла, стала навіть ховатися від свекра, на контакт з ним не йшла, ну і він заспокоївся – вона до того хлопця перебігла жити, з яким він її застав, і стосунки благополучно закінчилися. А розлучення? Та потім, встигну! Тим паче всякі часи почалися, не до цього. І ось, на початку осені було наше весілля. Поки носилися з підготовкою, ми стали помічати: батьки чоловіка начебто знову стали сходиться, воркують як голубки! Чесно кажучи, нам це дуже сподобалося!

І ось, саме весілля! Свекор бере слово і каже: «Дорогі молодята! Я дарую вам ключі від своєї квартири, можете переїжджати хоч сьогодні! Якщо моя перша і улюблена дружина прийме мене назад до себе, я буду дуже радий! Ну а якщо ні – з’їду, але все одно квартира ваша!». І так ключик на піднос поклав і підніс!

Звичайно ж, ми дуже зраділи, а то планували поки у свекрухи жити, а потім на виплату брати. А тут – на тобі! Залишалося тільки оформити документи, але нічого – можна і ремонтом поки зайнятися, чого поспішати?!

Але поворот подій виявився взагалі несподіваний! У жовтні стала матір’ю друга дружина свекра і записала дитину на нього! Взагалі ніхто не очікував, що вона може бути при надії! Ну пропала і пропала, а вона спецом ховалася! Так як дитина з’явилася в шлюбі, вона автоматично претендує на частку квартири батька! Свекор розгублений, каже, що на 90% не він батько, а 10% під сумнівом – в дні розставання він трохи переборщував з чаркою, молодиця до нього приходила, він нічого не пам’ятає, тим більше в такому стані у нього б взагалі нічого не вийшло. А так за термінами дитина точно не його, але закон є закон – з’явилася в шлюбі!

Тепер молодиця не вгамовується: жене нас з дому або вимагає віддати їй частину грошима. Або вона пропонує трішечки доплатити нам і зайняти самій всю площу. На розлучення вона вже подала після появи дитини, але спозивається за частку, має право! Звичайно, є шанси – тест, свідки, які підтвердять, що вона там не проживає, але не факт, що ми виграємо. Ось так подаруночок! Прикро, дуже прикро, свекор зараз намагається розрулити всю ситуацію, адвоката найняв, але невідомо, що у нього вийде! Раніше треба було думати про підступність молодиць.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page