fbpx

На весіллі вся їхня сім’я відверто горювала. На привітання і хороші слова у свою адресу я не сподівалася. Всі гості з мого боку були не в захваті від їхнього ставлення та поведінки. На другий день вони взагалі вирішили не приходити, а чоловік лиш посміювався з того всього. Він знав свою рідню і причина такої поведінки була для нього очевидною

Я хотіла познайомитися зі своєю майбутньою свекрухою після того, як ми вирішили з’їхатися з хлопцем. Жили ми в моїй квартирі, яка дісталася мені від бабусі. Запросили його маму в гості. Наготували цілий стіл, прибрали, підготувалися до її приходу.

Прийшовши в гості, свекруха зі мною навіть не привіталася.

– У мене немає бажання знайомитися, – сказала вона і пішла далі, поцілувавши сина.

На цьому наше знайомство закінчилося.

Минуло три місяці, я заспокоїлася, і ми вирішили спробувати познайомитися з батьками ще раз. Мені відразу дали зрозуміти, що я ніхто і звати мене ніяк, а син цар і великий князь всієї родини. Хоча у мене була хороша робота, на якій я заробляла більше від нього.

Через певний час ми вирішили узаконити свої стосунки. Я не хотіла весілля, але чоловік наполіг. Ми подали заяву.

– Це найгірший день у житті, – сказала мати чоловіка.

А свекор за день до весілля, попросив сценарій весільного дня. Я зраділа, думала, що вони переживають, цікавляться. Він глянув на сценарій, і сказав:

– Все дитячий лепет, нікому таке весілля не сподобається! Я сам напишу сценарій.

На весіллі вся їхня сім’я відверто горювала. На привітання і хороші слова у свою адресу я не сподівалася. Всі гості з мого боку були не в захваті від їхнього ставлення та поведінки. На другий день вони взагалі вирішили не приходити.

Я не здавалася, адже ми вже родина і дуже хотілось налагодити відносини. Це ж усе-таки батьки чоловіка, одна сім’я. Я вітала їх з усіма святами, просто дзвонила поцікавитися як у них справи, запрошувала в гості, їздила з ними на дачу, намагалася допомогти у всьому.

Мій чоловік, сказав:

– Тобі свекруха просто заздрить, адже вона звичайний продавець на ринку, а ти гарно заробляєш, та й дім у тебе свій.

Свекор міг взагалі прийти до нас додому без попередження. А потім ходити і всім розповідати, як у нас брудно і їсти нічого, бідний син голодний ходить.

Насправді все не так як він говорить. Свекор ще жодного разу не пішов з нашого будинку голодним. Ну, а потім почався суцільний морок. Чи то вони мою доброту відчули і вирішили скористатись, чи одразу таких людей на місце потрібно було ставити. Я не витримала і одного разу виставила свекра і свекруху за двері

Все стало чудово, життя стало налагоджуватись. Минув рік як ми не спілкуємося. Чоловікові я не забороняла зустрічатися з батьками, але після того дня він сам припинив з ними всі відносини.

Тільки сестра його постійно телефонує. Просить, щоб я вибачилась перед ними, а я провини своєї не відчуваю.

Шкода, що я відразу не припинила наше спілкування все на щось надіялась, наївна.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page