fbpx

На завершення своєї історії мій невірний чоловік заявив, що любить нас обох і запропонував самим розібратися в цій ситуації. Після цього він пішов, а ми з його коханкою залишилися удвох. Від такого нахабства у мене відняло дар мови. Мало того, що він зраджував мені так ще й вчинив так підло, замість вибачень поставив перед вибором. Першою заговорила вона

Є такі жінки, які усвідомлено закривають очі на зради своїх чоловіків; їм або так зручно, або занадто бояться втратити свого коханого. Я зовсім не з таких. Коли дванадцять років тому я виходила заміж за свого коханого, то дала ясно зрозуміти, що зрад не потерплю, і якщо таке трапиться, то ні за що на світі його не прощу.

Жили ми непогано, і за всі дванадцять років у мене жодного разу не було ніякого сумніву в вірності чоловіка. Але нещодавно знайома мені натякнула, що відрядження мого чоловіка зовсім не пов’язані з роботою. Провівши невелике розслідування, я дістала адресу можливого перебування мого невірного. Я до останнього вірила, що це якась абсурдна помилка, але все виявилося правдою. Двері квартири відкрив мій чоловік.

Побачивши мене, він навіть не став відмовлятись, запросив увійти і посадив за стіл. З кімнати вийшла шатенка, я б не сказала, що красива, але і не страшна. Вона здивовано подивилася на цього негідника і теж отримала пропозицію присісти. Після чого мій чоловік почав свою промову. Він повідав довгу історію про те, як ще два роки тому (твою мать, цілих два роки це тривало!) Після якогось нашого непорозуміння звернув увагу на красиву дівчину, яка працювала в магазині. Спочатку він нічого не планував, але воно саме якось закрутилося, і він не знав, як це припинити, тому як закохався в неї. Але і з сім’ї йти не збирався тому, що все ще любив мене. На завершення своєї історії мій невірний чоловік заявив, що любить нас обох і запропонував самим розібратися в цій ситуації.

Після цього він пішов, а ми з його коханкою залишилися удвох. Від такого нахабства у мене відняло дар мови. Мало того, що він зраджував мені так ще й вчинив так підло, замість вибачень поставив перед вибором. Першою заговорила вона. Клялася, що навіть не підозрювала про те, що у нього є сім’я, їй він теж розповідав про відрядження. Потім запропонувала засміялась і з такою легкістю запропонувала просто послати його на небо за зірочкою.

Ніколи не думала, що мені зможе сподобатися жінка, з якою мені зрадив чоловік, але це було саме так. Поговоривши з нею, ми вирішили, що удвох дамо моєму красеню від воріт поворот. Я свою обіцянку виконала: подала на розлучення і аліменти. Хоч моя мама була проти цього і намагалася вплинути на моє рішення.

Переконувала, що та жінка обвела мене довкола пальця для того, щоб забрати мого чоловіка з сім’ї; що як тільки я розлучуся з ним, то вона відразу ж прийме його і буде рада, адже такі чоловіки на дорозі не валяються.

А мені власне все одно, яке має значення прийме вона його чи ні, якщо він так спокійно зраджував аж два роки. Про яку любов і подружню довіру тепер може йти мова. Але мама все ж посіяла в мені зерно сумнівів: може дарма я настільки поспішно розлучилася?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page