fbpx

Надумала я зі своїм чоловіком розлучитись. Ну не можу я більше з ним під одним дахом, хоч тікай. Коли ж почали майно ділити, добрі люди мені одну річ підказали. От тепер думаю, що ж робити, а? А головне коли ж він усе те встиг і звідки грошей узяв

Зовсім недавно я вирішила розлучитися зі своїм чоловіком. Знаєте, як це часто буває – перестали знаходити спільну мову, почалися розбіжності і так далі. Але пишу я з іншого приводу. Під час розлучення почався розподіл майна. Звичайно ж, я себе в образу не дала, вирішила – що раз належить мені частина по закону, то я її отримаю! А що? Я прожила з чоловіком багато років, разом той бізнес підіймали? Нічого поганого я в цьому не бачу! Вважаю, що маю повне право! Тим більше що у мене на руках залишаються двоє дітей! Так, чоловік буде виплачувати аліменти, але і від розділу майна я не відмовлюся! Впевнена, що мій колишній чоловік мені трохи заборгував за всі ці роки! А його матуся і поготів! Вона завжди вважала мене сміттям, і негідною партією її синові! Загалом, я вирішила йти до кінця і взяти з цього шлюбу по повній!

Звичайно ж, моя улюблена свекрушенька протестувала, як могла. Волала, що я не повинна отримати ні копійки, адже це все належить їм, а я прийшла на все готове! Але це таке! Я вже звикла до її висловів у свою адресу! Мене таким уже не візьмеш! Загалом, розлучаємося ми досить-таки шумно!

Але проблема зовсім в іншому. Розумієте, в процесі розлучення я випадково побачила деякі документи колишнього чоловіка. Вірніше, мені підказали добрі люди, і це виявилося правдою. Загалом, я дізналася, що моєму чоловікові належить квартира, але вона записана на його матір! Тобто, фактично, господинею квартири є колишня свекруха. Але це тільки формально! Насправді ж, квартиру купив колишній чоловік! Ось так! А я про це зовсім нічого не знала! Коли він встиг купити її? На які гроші? Розумію, що зробив він це під час шлюбу, адже раніше грошей у нього не було! Тоді чому він приховав від мене таку покупку? Чому я дізналася про це зараз? Невже мій чоловік не довіряв мені всі ці роки, і тому нічого не сказав. Навіщо він взагалі купував ще одну квартиру? Загалом, питань у мене купа! Але відповіді мене мало хвилюють, я турбуюся про інше!

Розумієте, я хочу отримати щось від цієї квартири! Адже фактично, це теж спільно нажите майно! А чоловік приховував його від мене, невідомо скільки часу! Свинство з його боку, ось що я можу сказати! Ці квадратні метри були куплені на гроші, які належали нашій родині! Нашим дітям! А чоловік, потай від усіх, купив на них квартиру і переписав на свою матусю! Ось як так можна? Невже він не думає про майбутнє своїх синів? Чи не хвилюється, як і де вони будуть жити? Що мені робити в цій ситуації? Чи можу я щось зробити, щоб отримати частку і від тієї квартири? Чи є якісь законні шляхи?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page