fbpx

Найцікавіше у цій ситуації, що я ж сама заходила кілька разів до тієї жінки, аби забрати орендну плату. Вона і порухом руки і поглядом себе не видала. Тільки після того, як я дарчу знайшла, зрозуміла наскільки їй тоді смішно було

Наша сім’я жила мирно в любові і в достатку, все було гаразд. Мій чоловік мав квартиру, яку він отримав від бабусі. Ми з Єгором планували, що там мешкатиме наша старша дочка.

Я плекала мрії про благоустрій життя Аліни, поки одного чудового дня не знайшла дарчу на квартиру в бардачку машини.

Дата на документі стояла однорічною давністю. Квартира подарована коханці. Складалося враження, що вони змовилися. Єгор розповідав, що бабусину квартиру здає в оренду. Я навіть заходила кілька разів забирати орендну плату. Розумієте? Я отримувала гроші з рук чоловікової любки.

Не можу зрозуміти, що Єгора привабило в ній. Та ще й не одна вона, там дитина є. Дочку він не захотів забезпечити житлом, хоча виховував її з 5 років, а для чужої панянки – запросто.

Я ледь не плакала, але взяла себе в руки і не почала одразу з’ясовувати стосунки. Вирішила поговорити зі свекрухою. Яке ж було моє здивування, коли я почула, що вона все знає, і дитина там від мого чоловіка. Більше того, вона сама радила йому уже давно перейти жити туди, адже у цій сім’ї  у нас нічого спільного окрім квартири.

Додому я прийшла і ніяк не могла узяти себе в руки. Так, я розумію, що мої діти це мої діти, але чоловік був їхнім татом більше десяти років. Як він міг проміняти їх на тимчасове захоплення хай і з наслідками.

Коли я прямо у нього запитала, як таке узагалі розуміти, він мені просто і тихо сказав, що більше не витримує. Виявляється він увесь цей час працював на чужих йому людей (це він мене з доньками так називає) і що з нього досить. Сказав що подає на розлучення і розмін квартири, адже придбали ми її у шлюбі.

От і все. Говорила я з ним, просила одуматись, а він сказав що там його дитина запитую, а тут хто? З ким він жив? А він мені каже, що й порівнювати не має чого.

Де відповідальність у людини? Хіба можна залишити жінку з двома дітьми заради відносин, яким і трьох років немає?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page