fbpx

Нас з дружиною стривожив один інцидент, через який ми навіть радили дочці задуматися про правильність її вибору. Це безперервне скиглення зятя, через те що ми квартиру купили до шлюбу і оформили на доньку. Мовляв його батьки оплачують весілля, значить йому належить частка житла. Оля, звичайно, про розрив стосунків і думати не хотіла, кохання у неї. Тільки у її голові кохання і рожеві соплі, а у її чоловіка калькулятор

— Чоловіче, а ти не забагато хочеш від нас? Я так і сказав йому, а він бачте образився, так ще й до дочки з претензіями прийшов, через те що вона не захотіла на нас “впливати”, — скаржиться Іван Сергійович.

— Оля зі своїм Сашком вже три роки в шлюбі. Скоро повинен з’явитися онук. Ми з дружиною вибір дочки спочатку схвалили, але думка про зятя у нас змінилася, коли ми перед весіллям купили їм квартиру, щоб молодята не скитались орендованими квартирами. Думали, що це буде хороший старт дітям — хай невелика двокімнатна квартира, але ж своя, а там зібрали б трішки грошенят, продали цю квартиру і купили щось інше.

Але нас стривожив один інцидент, через який ми навіть радили дочці задуматися про правильність її вибору. Це безперервне скиглення зятя, через те що ми квартиру купили до шлюбу і оформили на доньку. Мовляв його батьки оплачують весілля, значить йому належить частка житла. Оля, звичайно, про розрив стосунків і думати не хотіла, кохання у неї. Тільки у її голові кохання і рожеві соплі, а у її чоловіка калькулятор.

А тепер він заявляє: “Іване Сергійовичу, нам тепер втрьох буде тісно в квартирі, треба б розширюватися”. Я ж думав, що він грошей склав, хоче цю квартиру продати купити щось більше, але ні.

Виявляється, він хотів, щоб ми з дружиною переїхали в квартиру, а їм віддали наш будинок. Ми з дружиною на цей будинок півжиття працювали, а тепер йому віддати?

Я йому і висловив свою думку про нього, цікавим станом дружини прикривається, щоб “розширитися”, замість того щоб самому заробити. Він машину бачте з салону в кредит узяв, щоб Олю, а потім і дитину возити, не до квартири йому зараз. Ще й дочка в декрет пішла, доходи різко знизилися.

Словом, Олександр після нашої розмови ще й на дочку напосів, та так, що довелося їй на збереження лягати. Оля, виявляється, мала на нас з матір’ю “вплинути”, а вона нічого не зробила, не сказала, і взагалі, його не підтримала.

Ми з дружиною пропонуємо їй розлучитися, а вона ніяк. Шкода мені дочки, хоч би він її потім ні з чим не залишив.

Як ви думаєте, чи дійсно чоловік хоче забагато чи батьки могли піти назустріч молодій сім’ї?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page