fbpx

Наш тато придумав собі оригінальне виправдання – він нібито збирає на квартиру для нашої доньки. На хвилиночку, дитині всього лише чотири роки, і перш ніж думати про квартиру, її потрібно як мінімум годувати, одягати і взувати

Побачила недавно на форумі пост про те, що чоловік не дає гроші дружині і синові. У мене дуже схожа ситуація, тільки наш тато придумав собі оригінальне виправдання – він нібито збирає на квартиру для нашої доньки. На хвилиночку, дитині всього лише чотири роки, і перш ніж думати про квартиру, її потрібно як мінімум годувати, одягати і взувати. Я вже не кажу про розвиваючі гуртки та оздоровлення.

Купити доньці квартиру – це, звичайно, благородна мета. Але жити так, як зараз, просто неможливо. Він виділяє на господарство мінімальну суму і ще й вимагає звіту, куди гроші були витрачені. Якщо не вписуюся в бюджет, називає марнотратом і починає дорікати в безвідповідальності. Так, він сам гроші даремно теж не витрачає, ходить, як безхатько, роками в одній і тій же одежині і їздить на старій, напівзруйнованій машині.

Дитині доводиться доношувати речі племінниці, від неї ж у спадок дістаються іграшки і застарілі гаджети.

Донька ще маленька і поки не розуміє всієї абсурдності ситуації. Я з усіх сил намагаюся, щоб дитина не відчувала себе обділеною – упаковую б\у іграшки та одяг в красивий папір і роблю вигляд, що купила їх в магазині. Але бувають ситуації, які дитині не поясниш.

Наприклад, чому іншим малюкам влаштовують яскраві і барвисті дні народження з іграми та аніматорами, а у неї всього цього немає? Зараз, у зв’язку з коронавірусів, чоловік взагалі наполягає, щоб ми рідше виходили з дому, ні з ким не спілкувалися і гуляли тільки в найближчому парку.

З боку здається, що він зразковий батько і турбується про добробут дочки. Але у мене складається враження, що він просто скнара і елементарно не бажає на нас витрачатися. А ви як вважаєте?

Фото: pvproductions. ru.freepik.com.

Наталя, 31 рік.

You cannot copy content of this page