fbpx

Нащо ти дитину народжувала? – співачка Оля Цибульська зреагувала на закиди про материнство

Сучасна жінка повинна все вміти поєднати. Догляд за дитиною, робота в помешканні, кар’єра – це далеко не все, чим займається молода мама. Співачка Оля Цибульська відверто розповіла про своє ставлення щодо материнства, пише 24 канал.

Ця тема для артистки дуже близька, адже вона спільно з чоловіком виховує 3-річного сина Нестора. Оля Цибульська вирішила пояснити, чому жінкам не варто соромитись того, що вони наймають на роботу няню.

“Нащо ти дитину наpоджувала, якщо залишаєш на няню? Ти ж мати!” Той факт, що няня дає тобі можливість бути мамою, а не блідим зомбі, наше суспільство не бере до уваги. Молода мама і так постійно переживає: “Чи достатньо я хороша?” А почуття провини перед дитиною найсильніше! І на нього намагаються давити… Безкінечно! Ну, або поки дитина не виросте,– пояснила Оля Цибульська.

За словами співачки, вже минули ті часи, коли жінки кип’ятили пеленки, а дітей взагалі наpоджували в полі. Тому Оля Цибульська переконана, що звертатись за допомогою до няні або ж чоловіка – це не соромно.

Читайте також: Щаслива мамуся приховувала свій животик: DZIDZIO і Оля Цибульська розказали правду про спільну світлину з маленькою дитиною (фото)

“Хороша мама – це щаслива, реалізована і здорова! Дівчата, будь ласка, не намагайтесь тягнути все на собі! Відчуваєте, що потрібна допомога – не бійтесь її просити в чоловіка, в батьків, родичів чи друзів, якщо є можливість – помічниця по дому теж варіант! У мене їх 2, і я не уявляю, де б брала сили бути мамою, якби не мої феї. Ви потрібні своєму малюку в адекваті”, – додала Оля Цибульська.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Нащо ти дитину народжувала, якщо залишаєш на няню?????🤨 Ти ж мати!!! 😱 Той факт, що няня дає тобі можливість бути мамою, а не блідим зомбі🤯, наше суспільство не бере до уваги. Молода мама і так постійно переживає “чи достатньо я хороша?😩”. А почуття провини перед дитиною найсильніше! І на нього намагаються давити…Безкінечно! Ну, або поки дитина не виросте.🤷‍♂️ Наші мами якось справлялися і нічого! Вони кип’ятили в відрах пелюшки, а бабусі взагалі в полях народжували – і вижили! 🙄 Хороша мама – це щаслива, реалізована і здорова #мама 👩‍👧‍👦. Дівчата, будь ласка, не намагайтесь тягнути все на собі! 🙏Відчуваєте що потрібна допомога – не бійтесь її просити в чоловіка, в батьків, родичів чи друзів, якщо є можливість – помічниця по дому теж варіант! У мене їх 2 і я не уявляю де б брала сили бути мамою, якби не мої феї😊 Ви потрібні своєму малюку в адекваті!!!!! 😉 Згодні? Цьомаю❤ #мамаартистка #дівчинка

Публикация от Оля Цибульська (@cybulskaya)

You cannot copy content of this page