fbpx

– Наталю, в цьому місяці доходи перевищили витрати лише на 17%. Ти замовила багато ролів і навіть не всі доїла – гроші на вітер. На якийсь новий крем перейшла, а він дорожчий від попереднього на 170 гривень. Підлогу можна мити без миючого засобу, а просто водою. І взагалі засоби брати дешевші

Наталка завжди була пробивною дівчиною. Здавалося їй все під силу, вона не давала слабинки, ходила завжди на роботу, попри неважне самопочуття, не взяла жодного зайвого вихідного, навіть не відпрошувалася ні на один день. Але одного разу організм сказав: “вистачить”.

Жінка занедужала. Навіть встати з ліжка було великим випробуванням. Наталка багато спала, пила чай, весь час думала про роботу: що втратить в грошах, підведе колег і керівництво.

Найголовніше, що проблем з грошима у них з чоловіком ніколи не було, обоє багато заробляли, але чоловік детально заносив всі доходи і витрати в свою програму, аналізував і кожен місяць підводив підсумок.

– Наталю, в цьому місяці доходи перевищили витрати лише на 17%. Ти замовила багато ролів і навіть не всі доїла – гроші на вітер. На якийсь новий крем перейшла, а він дорожчий від попереднього на 170 гривень. Підлогу можна мити без миючого засобу, а просто водою. І взагалі засоби брати дешевші.

– Сергію, це все такі дрібниці. Я б обмежила себе скрізь і в усьому, але не бачу підстав перейматися через кожну гривню, якщо гроші у нас є. На що ти відкладаєш? Квартира наша, банкам нічого не платимо, у обох дорогі машини.

– На чорний день, а раптом щось трапиться!

– Іншими словами ти – скнара.

Наташа любила Сергійка і мирилася з недоліками, у кожного є свої особливості. Іноді вони її навіть зворушували. Було весело спостерігати, як зосереджено він вносить кожен видаток, навіть на рулон туалетного паперу за 5 гривень і підводить підсумки. Але тимчасове недомагання відкрило очі на особливості чоловіка з іншого боку.

Наталі ставало гірше, все, що жінка робила, не допомагало. Жінка викликала сімейного, а той довго і щиро дивувалася, що Наталка не подзвонила відразу, довго зволікала, не пила ніякі препарати. Лікар пригрозив стаціонаром, прописав необхідні препарати, суворо наказав пити і берегтися.

Сергій прийшов з роботи, Наталка простягнула йому список.

– Сходи, будь ласка, в купи. Мені дуже погано. Приходив сімейний, сказав, що все потрібно пропити, щоб піти на поправку.

– Це все потрібно купити? Тут же цілих 7 позицій. Спреї шкідливі, дещо тут пити взагалі не можна категорично і коштують вони, як путівка до Туреччини. Вітамін С ще написаний, я краще апельсин тобі куплю.

– Один? Я ледь стою, не можу встати з ліжка. Тобі шкода купити для мене необхідні ліки за мою ж зарплату?

– Люба, вони просто зайвого виписують і все дороге, піду порахую скільки вийде і пошукаю аналоги.

Чоловік повернувся через 40 хвилин з переможним виглядом.

– Сума від сімейного 1515 гривень , а я знайшов аналоги, вийде на 1146. Правда у них протипоказів більше, але ти ж молода і дужа, не думаю, що у тебе будуть. А тобі точно ВСЕ це треба? Сама не справишся? Чаю можна пити побільше.

Наталка лежала в ліжку і знала точно тільки одне: коли вона видужає, піде подавати на розлучення. Тому що залишатися з такою людиною небезпечно для життя. Раптом з нею щось серйозніше станеться і чоловік не викличе швидку аби не платити нічого.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page