fbpx

Названо найдорощого музиканта планети: колись, він був дуже бідним і ночував на галявині біля Букінгемського палацу (Фото)

Знаменитий британський музикант Ед Ширан став найдорожчим в світі сольним артистом. У 2017 році оборот його компанії Ed Sheeran Ltd склав більше 48 млн доларів, а прибуток – більш 36 млн доларів. Повідомляє Intermarium з посиланням на Факти.ua

Читайте також:Батько Кузьми “Скрябіна” зізнався, як перенесла втрату батька його єдина донька Барбара

Виходить, що кожен день найпопулярніший сучасний артист заробляє 99 тисяч доларів, набагато більше, ніж знамениті колеги Елтон Джон і Адель. Це шалені гроші для Еда. Адже колись він був дуже бідним, ночував на галявині біля Букінгемського палацу і два роки був практично бездомним.

Нагадаємо, Ед Ширан заявив про себе, як артист, десять років тому. Його пісні починали користуватися популярністю у широкої публіки поступово, поки в січні 2017 роки не вийшов його сингл Shape of You, який побuв всі рекорди переглядів і прослуховувань. Тепер кожен новий концерт Ширана проходить з аншлагом, а квитки на виступи артиста розлітаються в лічені години після старту продажів.

Зараз Ед Ширан знаходиться в світовому турі, який триватиме три роки. Потім він планує взяти паузу. Швидше за все, співак присвятить час особистому житт. – своїй дружині Черрі Сіборн, в яку був закоханий ще з шкільних часів.

You cannot copy content of this page