fbpx

– Не буде її тут. У моєму домі ніколи не житиме жінка з чужою дитиною. Ти хоч розумієш, у що вплутуєшся? Куди ти так поспішаєш, навколо повно жінок одиноких, так ні, тобі потрібна саме ця

Я вже дорослий самодостатній чоловік. Ну, майже дорослий і майже самодостатній. Мені 26 років і працюю я програмістом. Заробляю непогано, але жив разом зі своєю мамою у неї в квартирі. На своє житло я ще не заробив.

Два роки тому моє життя круто змінилася. До нас в офіс прийшла працювати молода жінка. Я здивувався, коли дізнався, що вона має дуже хороші пізнання в комп’ютерах. Ми подружилися не відразу. Нова співробітниця вела себе відсторонено, на свята і корпоративи не залишалась. Потім я тільки зрозумів чому.

Одного разу у вихідний день я прогулювався в парку і зустрів свою співробітницю. З нею був хлопчик років чотирьох. Я зрозумів, що вона заміжня. Але виявилося, що жінка розлучена і одна виховує сина. І тут пазл склався. Які можуть бути офісні заходи, коли тебе вдома чекає син. Та ще й такий потішний. Він розповів мені про свої улюблені мультики, іграшки, друзів в садку і все це за десять хвилин. Я провів їх додому, а сам повернувся до себе.

Мені захотілося поділитися зі своєю мамою новиною про нову знайому. Напевно, я занадто захоплено про неї говорив, так як мама перервала мене і сказала, щоб я не надумав в неї закохатися. Я здивувався, а чому б і ні? Я вільний, вона – теж. А дитина не може бути перешкодою. Цей хлопчик підкорив мене з перших хвилин своїм щебетанням. Тільки діти можуть так щиро радіти дрібницям. Але мама не заспокоювалася. Вона все говорила і говорила. Що у мене немає житла, що я не дозрів для сім’ї і тим більше не готовий виховувати чужу дитину. Я образився і пішов.

Я вирішив, що повинен довести мамі, що вона не права. Але як? Тим часом наші відносини з моєю колегою стали теплими і все менше нагадують дружбу. І одного разу ми переступили цю межу, щоб стати щасливими. Я закоханий!

Своїм щастям я поспішив поділитися з мамою. Я щиро сподівався, що вона буде радіти за мене. Але мама сказала, що забороняє мені приводити в свою квартиру жінку з дитиною. Вона так і сказала, що це не мій варіант. Я зібрав речі, зняв квартиру і перевіз туди свою жінку і нашого сина.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page