fbpx

Не працюватиму тільки для того, щоб їй добре жилося! Доросла жінка. Нехай зрозуміє, нарешті, що їй ніхто нічого не зобов’язаний. І якщо ти, – поглянула на чоловіка, ще хоч копійку їй даси – розлучення і крапка

Моєму чоловікові сорок років. У нього є сестра, вона молодша за нього всього на кілька років, але поводиться, ніби їй досі шістнадцять.

Все своє життя ця жінка шукала себе, але так поки і не знайшла. Вона не хоче ні за що відповідати, звикла жити без жодних правил та зобов’язань. Навіть не розумію, як у неї і син з’явився.

Її синові десять років, живе він зазвичай із бабусею. А його мама тим часом десь бігає, вирішує якісь свої питання. І постійно просить гроші. Хоча працює бухгалтером. Але не в офісі, а віддалено. Але витрачає вона у кілька разів більше, ніж може заробити. А чоловіка нема. Було б дивно, якби він був.

І не скажеш, що сестра чоловіка не хоче працювати, або не надто розумна. Все в неї могло бути нормально. Просто вона не може жодної справи довести до кінця. І в неї просто справжній талант влипати у найнеймовірніші історії. А для бухгалтера це дуже не добре. І найчастіше ці історії пов’язані саме із її роботою.

Вона часто не встигає просто підготувати звіт. Постійно знаходить справи важливіші. Про ці нескінченні «мій чоловік» можна написати цілий роман.

Де вона тільки їх не брала, цих «єдиних» і «лише тих, що її люблять»! Був серед них і одружений, у якого було в трьох містах по колишній і дитині, був навіть італієць, який погано розуміє російською, та куди там, вона й африканця приводила. І з кожним у неї було “назавжди”, але не тривало більше кількох місяців.

Не можу звикнути до своєї неспокійної зовиці вже багато років, хоча живемо ми з чоловіком майже п’ятнадцять років. І найбільше співчуваю своїй свекрусі. Адже всі питання зі своєю дочкою доводиться вирішувати їй. І змінила б зовиця хоча б професію. Щоб із грошима не зв’язуватися.

А мені набридло. На сімейній раді я встала і так і сказала:

– Не працюватиму тільки для того, щоб їй добре жилося! Доросла жінка. Нехай зрозуміє, нарешті, що їй ніхто нічого не зобов’язаний. І якщо ти, – поглянула на чоловіка, ще хоч копійку їй даси – розлучення і крапка.

Чоловік дується за ці слова, він любить сестру. А я вважаю, що маю рацію. Кожен має відповідати за свої вчинки сам, а не за допомогою інших.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page