fbpx

Не так давно я прийняла дуже важливе в моєму житті рішення. Я хочу виселити батьків чоловіка з моєї другої квартири. Якщо він думає, що може просто покинути мене і піти до іншої ніяк не відчувши на собі наслідків, то нехай подумає двічі

Не так давно я прийняла дуже важливе в моєму житті рішення. Я хочу виселити батьків чоловіка з моєї другої квартири. Якщо він думає, що може просто покинути мене і піти до іншої ніяк не відчувши на собі наслідків, то нехай подумає двічі. Чому я пожертвувала власним інтересами і пустила його батьків пожити до мене, а він так зі мною обійшовся? Де в цьому справедливість і хоч якась подружня солідарність?

Вони вже знають про мої плани і всіма силами намагаються мене відговорити. І просять навіть не стільки не виселяти їх, скільки дати час на пошук нової квартири. Але я навіть цього робити не хочу, хоч і розумію, що так чинити неправильно. Мені просто створити хоч якийсь дискомфорт, незважаючи ні на що. Відплатити будь-якими способами за те, що зі мною обійшлися як з річчю. І мій вчинок, на мою думку, це менше зло, яке тільки я могла зробити. Я ж можу зробити так, що його більше ніхто не візьме на роботу, але замість цього я просто виселю його батьків з моєї квартири. По-моєму, цілком справедливо.

Мої подруги, коли дізналися про цю ситуацію, відразу кинулися мені допомогти. Вони запропонували багато варіантів, аж до підключення їхніх чоловіків, але я відмовилася. Чому кохані і рідні люди так з нами поводяться? Я ж не заслужила цього. У нас з ним був хороший шлюб, який навіть не думав розпадатися. Настільки все було ідеально. І після мої подруги розкрили мені очі: чоловікам стає нудно в такій ідилії. Я ніколи не зможу цього зрозуміти, але можу спробувати прийняти подібне.

Нехай це буде мені уроком на майбутнє. Тепер я ніколи не буду старанною дружиною, яка намагається підтримувати вдома порядок і спокій. Якщо вам потрібні “гойдалки”, то тепер ви отримаєте на одну більше. І хоча моя мама проти такого підходу, але не їй мене судити. Адже батько від нас пішов ще в дитинстві і тепер я починаю здогадуватися чому. Швидше за все йому теж стало нудно.

Найцікавіше, що коли він дізнався про мої плани, то відразу почав телефонувати. Запитувати в чому справа і чому я так роблю. І мені дійсно було смішно це слухати. Він як маленька дитина, нібито сам не здогадувався про справжні причини. Я йому все висловила і він тут же змінив свою думку. Почав проситися назад, бажаючи відновити наш «шлюб».

Так чи інакше, але я маю намір довести свої плани до кінця, незважаючи ні на що. Я не іграшка і надалі не дозволю так з собою поводитися. Нехай інші грають роль пухнастої кульбабки, а не я.

Ілона.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page