fbpx

Не треба на мене так дивитись, – мовила донька, – Це наслідки твоїх дій і тільки. Усьому є межі, мамо. Тоді ти її перетнула

Коли моїй молодшій дочці було 20 років, вона закохалася. Дуже, по-дорослому. Вона бігала на побачення, засинала з телефоном і з трепетом чекала на кожну зустріч. Я б не лізла у її стосунки, якби не дізналася, що обранцю дочки 32 роки, і він одружений.

— Доню, у нього ж сім’я є, не будь розлучницею. Як діти без батька зростатимуть? Потім, чужі діти у вихідні… Навіщо тобі все це потрібно?

Дочка ніяк не реагувала на мої зауваження, тому я попросила старшу доньку допомогти мені. Але і це не давало результатів, Таня тільки й повторювала:

— Він обіцяв мені розлучитися!

Він наобіцяв її золоті гори, а вона вірила. Йому було зручно: ефектна молода дівчина поряд, а вдома чекає дружина з вечерею та чистими шкарпетками. Донька не розуміла, що на чужих сльозах щастя не збудуєш. Вже всі подруги сім’ї збудували, а вона продовжувала бігати за своїм одруженим обранцем.

— Розумієш, мамо, йому потрібен час. Зараз у мами його негаразди із здоров’ям, не до розлучення, — стояла на своєму дочка.

Я не розуміла, як дружина не помічала, що її чоловік стрибає в гречку, адже все було надто очевидним. Можливо, вона просто заплющувала на все очі заради дітей? Я не витримала та вирішила взяти ситуацію під свій контроль. Я знайшла номер обранця дочки та призначила йому зустріч. Він відмовлявся, ховав очі, а потім сказав:

— Я дуже люблю вашу Таню, але поки що не можу покинути сім’ю.

Я йому сказала, що якщо він не припине цього, я говоритиму з його дружиною. Він погодився. Донька важко пережила те, що він обрав сім’ю. Ходила сама не своя цілий рік. Їй було вже 28 – ні сім’ї, ні коханої людини поруч. Вона вісім років витратила на чужого чоловіка.

Потім у неї почалися стосунки з сусідським хлопцем. Їхній роман досить швидко закрутився — невдовзі зіграли весілля. Я раділа цій події, адже зять буквально на руках мою Таню носив, все для неї робив. Через рік я стала бабусею.

Так тривало 4 роки. А потім я дізналася, що Таня знову спілкується зі своїм втраченим коханням.

– Він розлучився. Про те, що ти влізла в наші стосунки, я також знаю. Розлучатися не буду заради дочки, мого коханого чоловіка не бентежить мій сімейний стан. Так, я не права, але тут тільки твоя вина, — сказала донька.

Вона зазначила, що якщо я ще раз влізу в її життя, вона розлучиться і поїде до іншого міста. Як мені бути?

Мені й зятя шкода. Дуже хвилююся за них, не можу заспокоїтись.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page