fbpx

Нещодавно колишня дружина мого чоловіка написала в соцмережі, що в разі того, як його не стане, її діти мають право на частину нашого майна. Я, навіть, не думала і не здогадувалася, що в її голові є такі думки

Я не знаю, як краще вчинити і що робити? Чоловіка люблю і сім’ю руйнувати не хочу, але наше законодавство, по-моєму, проти.

У чоловіка, в першому шлюбі, 2 дітей. Коли вони розійшлися з першою дружиною, він все майно залишив їй і дітям. А там, між іншим, було не мало – квартира, обстановка. Собі взяв тільки стареньку машину.

У нас в шлюбі, теж, 2 дітей. Колись ми починали з нуля і всі ці роки економили на всьому, щоб купити житло. Працювали обоє без вихідних і свят. Я, звичайно, отримую менше від чоловіка, але теж вдома не сиділа. Сидячи з дітьми займалася надомною роботою, аби швидше купити квартиру, і потім, нам трохи допомогли мої батьки, ну, звичайно, не офіційно – без будь-яких розписок.

Нещодавно колишня дружина мого чоловіка написала в соцмережі, що в разі того, як його не стане, її діти мають право на частину нашого майна. Я, навіть, не думала і не здогадувалася, що в її голові є такі думки. Адже чоловік, як і належить, платить дітям гроші, та й крім планових виплат – подарунки на свята, додатково на ліки, якщо хто-небудь з дітей потребує, зимовий одяг іноді, і допомагає восени збирати дітей до школи. Всі ці витрати, звичайно, відображаються на нашій родині, але я терплю, тому що спочатку знала, на що йду. Але, коли я побачила її висловлювання з приводу спадщини… А що ж тоді робити мені і моїм дітям? Я ж теж працювала і вкладалася в майно. А виходить, якщо, щось трапиться, то я залишуся біля розбитого корита?

Зараз я обдумую версію запропонувати чоловікові розлучитися або переписати все майно на мене. Але поки ніяк не наважуся йому про це сказати. Адже, в першому шлюбі він довірився дружині і все втратив – він мені розповідав. А тепер виходить, ніби я теж хочу його обманути.

Чоловіка дуже кохаю, йти від нього не хочу. Але безсовісність першої дружини мене лякає. Тим більше, що діти там вже досить великі, і такі, що палець в рот не клади – всі в маму. Ось, я й не знаю, що робити і як краще вчинити. Як можна сказати людині, що його вже ховають і спадок ділять? Та й я зі своїми пропозиціями на цьому тлі, також виглядати буду. Ось, що робити? Як вийти з цієї ситуації з найменшими втратами? Чи подумати про своїх дітей і просто подати на розлучення, і нехай думає.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page