fbpx

Нещодавно я розчарувалася одразу у двох найдорожчих для мене людях – мій чоловік і моя подруга. І ні, вони не були разом. Справа в тому, що подруга знала про гульки мого чоловіка, але нічого не розповіла мені.

Більш того, вона розповіла йому, що все знає і попросила винагороду за мовчання. Найнеприємніше у цій історії те, що він повівся і почав платити їй.

Наскільки ж порожня повинна бути людина всередині, щоб так чинити з людиною, яка тебе кохає і перебуває з тобою в стосунках. І найбільше я не розумію тих людей, які фактично є твоїми друзями, але приховують від тебе цю істину. Заради яких цілей і чому вони це роблять? Невже вони дійсно вважають, що в цьому є благородство? Нібито я не розповім про це своїй подрузі, щоб її не засмучувати. Або все-таки любов до грошей набагато більша, ніж багаторічна дружба.

Якщо чесно, то я досі не знаю, що мені з усім цим робити. Я припинила спілкування з ними і не маю наміру його відновлювати. Мені просто гірко від усвідомлення того, що я з ними коли-небудь спілкувалася. Однак потрібно жити далі, але як це робити я щиро не розумію. Адже начебто все гранично просто – забути і йти. Але як забути те, що тебе обманювали кілька років?

Напевно це і було головною причиною того, чому я вирішила звернутися до психолога. Я просто хотіла, щоб моє життя знову налагодилося і вирішила піти на кілька сеансів. Ми дуже багато розмовляли, знайшли багато проблем, над якими мені треба працювати. І здається, що від цього стало тільки гірше. Тепер мені потрібно справлятися з усім одній і нікому навіть мене підтримати. Адже підтримка зараз це саме те, що мені потрібно було найбільше.

Пощастило, що я досі продовжую тісно спілкуватися з моїми батьками, які зараз виступають для мене в якості головної підтримки. Я щиро вдячна їм за те, що вони не тільки поставилися до мене з розумінням, але і запропонували всю можливу допомогу, яка була в їх розпорядженні. Це дуже приємно знати і відчувати, що комусь на тебе не все одно. Особливо в тих випадках, коли тебе зраджують близькі люди.

Загалом, так чи інакше, але я сподіваюся, що незабаром у мене все налагодиться і життя знову повернеться на кола свої. Так, це важко визнавати, але шлюб і дружба, що тривали більше десяти років – закінчені. Однак на цьому не закінчена життя, яка продовжує текти по річці подій.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page