fbpx

Невже тобі важко зробити якийсь торт? Та що там робити? Борошно, яйця і цукор! Ми сину вже пообіцяли, що у нього буде шикарний і смачний торт. З тебе навіть подарунок не потрібен. Лише якийсь там торт!

У Христини завжди багато замовлень. Вона справді любить свою роботу і кожен її витвір це просто шедевр. І дуже смачно!

Я просто сама не раз замовляла у неї і завжди залишалася задоволеною роботою. І хоча це не так дешево, як дехто вважає, але це того варте. Його смак! Це щось!

Але є такі, які вважають, що зробити тортик на день народження великого розуму не треба. Подумаєш, цукор, яйця та борошно!

Знайома нещодавно розповіла, що їх із чоловіком та донькою запросили на день народження родичі. А саме запросили діти двоюрідної чоловікової сестри.

Намічався день народження. Родичі, можна сказати “сьома вода на кисілі”. Христина, спілкувалася з цими родичами час від часу.

Але на день народження її покликали. І одразу дали такі вказівки:

— Запрошуємо тебе на день народження. Нашому Ромі одинадцять років виповнюється. Святкуватимемо вдома… Так що з подарунком можеш не морочитися, у нього все є… З тебе тільки торт! Ти ж не проти?

— Дякую за запрошення, але я проти, -відповіла Христина. – Я не планувала робити такий дорогий подарунок .

— Невже тобі важко зробити якийсь торт? Та що там робити? Борошно, яйця і цукор! Ми сину вже пообіцяли, що у нього буде шикарний і смачний торт. З тебе навіть подарунок не потрібен. Лише якийсь там торт!

Христина не стала пояснювати, скільки коштує виготовлення одного торта, бо знала, що не зрозуміють.

Просто поклала слухавку та все.

На цьому її спілкування із такими “родичами” припинилося. Знаючи Христину, швидше за все назавжди.

31,12,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page