fbpx

– Ні, ну й вигадала ж? Розлучатись через таке?Та інші за щастя матимуть подібного чоловіка, а ти через дрібницю втратиш такого господаря

Коли дочка познайомила мене з майбутнім зятем, я вирішила, що він прекрасно підходить їй як людина. Таких порядних і дбайливих чоловіків потрібно ще пошукати. Після їхнього весілля молода сім’я переїхала до мене в будинок. До речі, з чоловіком дочки ми завжди прекрасно розуміли один одного. Мені навіть здавалося, що зі своїм рідним сином у нас не такі довірливі стосунки, як з зятем.

Так ось, дочка постійно на роботі, а у вихідні їздить у відрядження. А її чоловік робить в домі невеликий ремонт. Я намагаюся не втручатися в їхні стосунки, так як дуже вдячна, що не відмовилися жити зі мною. Основна проблема в їхній родині полягає в тому, що у зятя немає нормальної, високооплачуваної роботи. А дочка у мене примхлива і запальна дама. Начебто живуть нормально і мені так приємно дивитися на них, дочку мою зять любить і мене поважає. Але проходить певний час, і дочка влаштовує таке, що не Дай Боже. Каже, що їй набридло багато працювати і забезпечувати сім’ю. Постійно вимагає від чоловіка шукати нормальну роботу.

Зять любить займатися розведенням домашньої птиці і вирощуванням овочів, але не для продажу, а для своєї сім’ї. У домі постійно домашнє м’ясо, яйця, свіжі і консервовані овочі, фрукти. Зять спочатку працював за фахом позмінно на заводі, потім на складі комірником, а зараз в пошуку роботи. Мені здається сам процес пошуку для нього вже складний. Я бачу, що він шукає постійно причину: то робота не підходить, то мало платять, то керівництво суворе або просто немає бажання. Але час йде, непорозуміння в родині тривають, а роботи як і раніше у зятя немає. Та й дочка моя, ще та штучка. Вона постійно демонструє свої досягнення по службі, дивиться на чоловіка зверхньо, ​​докоряючи йому в недоліках. Дочка вимагає від нього, щоб зарплату отримував на новій роботі, не менше, ніж у неї.

А нещодавно дочка зізналася мені, що хоче подавати на розлучення. Для мене це була дуже неприємна новина. Як подивишся – поруч стільки недолугих чоловіків, а я завжди пишалася своїм зятем. Я так хочу допомогти своїм дітям. Як можна розлучитися з таким хорошим чоловіком? Я думаю, що прийде час, і він обов’язково знайде пристойну роботу. Він же зараз не лежить на дивані, а робить ремонт, займається садом і городом, сільським господарством. Дочка не слухає мене. Я навіть думати не хочу про те, що зять не житиме з нами. Я так звикла до нього. Аби ж був поганим чоловіком, але ж ні. Турботливий. Що моїй дочці не так? Адже сама ж буде потім шкодувати, а назад тріснуту чашку не склеїти.

Як уберегти доньку від такого необачного кроку. Хто ж мені допомагатиме так, як допомагає зять?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page