fbpx

Нова дружина мого колишнього сприйняла появу моєї доньки, як появу помічниці у домі сприйняла. Причому допомагати вона повинна було саме там, де та робити щось не хотіла

Задзвонив телефон Ольги, і дівчинка взяла трубку. Вона протягом 1 хвилини уважно вислуховувати співрозмовника, після чого дала негативну відповідь. На найближчі вихідні вона має інші цікавіші плани. Вона просто більше не хоче їхати до батька і причини такої поведінки не збирається пояснювати.

Останній візит у гості до нової татової родини відбувся майже 6 тижнів тому. Тоді мама опинилася в стаціонарі, тому мені довелося постійно проводити час у палаті. Чоловік своєю новою дружиною запропонували, щоби донька трохи пожила у них, бо квартира велика і місця вистачить. Їхнє спілкування не можна було назвати частим, але вона кілька разів на рік бувала у них. Іноді, вона відвідувала з новими братами кінотеатр або парк розваг. Подарунки вона отримувала тільки на день народження або у великі свята.

Але, яким же було моє здивування коли я дізналась, що донька приїхала від тата і сама вдома. Я залишила маму і поїхала поглянути чи все у неї гаразд. Та й гроші потрібно було дитині залишити.

Вона зустріла мене і все було ніби як гаразд, аж поки я не поглянула на її руки. Людоньки! Вони мали такий вигляд, словами не передати. Ніби вона на морозі тиждень без рукавиць прала у холодній воді.

Запитала що ж трапилось там таке, а вона й говорити одразу не хотіла. Потім ледь ледь допиталась.

Нова дружина мого колишнього сприйняла появу моєї доньки, як появу помічниці у домі сприйняла. Причому допомагати вона повинна було саме там, де та робити щось не хотіла.

У них води гарячої якраз не стало, так моя донька повинна була мити посуд у холодній проточній воді.

— А загріти не додумалась? – питаю у доньки.

— Так Ліна (так звуть другу дружину мого колишнього), сказала що то дорого за газ вийде. Ну і засіб для миття посуду впорається з жиром і в холодній воді прекрасно.

Але ж від одного посуду за два тижні руки такими не стануть.

— Ніно, кажи правду, – говорю вже без жартів, – Що ти там робила.

Донька плакати почала. Виявилось вона там речі полоскала, бо Ліна годує ще дитину і їй до холодної води зась. А оскільки вона звикла після пралки вручну все полоскати, то тепер кілька пральних машинок у день полоскала моя донька і викручувала.

Тієї ж миті набрала чоловіка. Себе стримувати наміру не мала, але його реакція мене здивувала:

— Давай не починай. Моя баба в шістнадцять першу дитину мала. І корову тримала і воду від криниці носила і прала на ставку. Це нормальна робота для жінки, тож не потрібно на порожньому місці бурю підіймати.

А тепер чоловік дивується, чому донька не хоче спілкуватись з ним і бачити своїх братиків. А й справді: чому?

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page