fbpx

Нововедення: у Дрогобичі про нарoдження дітей сповіщають фанфари з вежі Ратуші

У Дрогобичі запровадили нову традицію – про нарoдження маленьких містян сповіщають фанфари з вежі міської Ратуші. Джерело

Відповідне розпорядження підписав міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Читайте також: ОСЬ ЩО СПРАВДІ ВАЖЛИВО ЗРОБИТИ ПРИ ПРИГОТУВАННІ ЇЖІ В ФОЛЬЗІ, АЛЕ БАГАТО ХТО ЗАБУВАЄ

Відтак, з перших днів цього року про нарoдження маленьких дрогобичан громаду міста сповіщають фанфари: одна – про нарoдження хлопчика, а інша – про народження дівчинки. Якщо ж звучатимуть дві мелодії поспіль, то це означає, що нарoдилась двійня дрогобичан.

Розпорядження про створення нової традиції «Нарoдився новий дрогобичанин» міський голова Дрогобича Тарас Кучма підписав ще 29 грудня 2018 року. Згідно з документом, працівники дрогобицького полoгового будинку мають сповіщати чергового у міській раді про нарoдження кожної дитини. Після цього комендант міської ради має увімкнути запис відповідної мелодії фанфар, що лунатиме з динаміків на вежі міської ратуші. Якщо ж звучатимуть кілька мелодій поспіль, то це означає, що нарoдилась двійня чи трійня.

З метою збереження громадського спокою у нічну пору, сповіщатимуть про нарoдження маленьких дрогобичан з 8:00 до 22:00.

Майже 100-тисячний Дрогобич входить до числа міст з найнижчим рівнем нарoджуваності на Львівщині. Протягом 2017 року тут нарoдилося 763 дитини, тобто на добу у середньому нарoджувалось по дві дитини.

You cannot copy content of this page