fbpx

Ну ось, подарували батькам подарунок на Новий рік, а нам його урочисто повернули. Дружина радіє і прямо аж сяє від щастя, а мені незручно, прямо до сліз

Ми з дружиною зайняли у моїх батьків велику суму грошей. Ми зважилися на покупку нової машини, а на початковий внесок нам не вистачало. Поговоривши з батьками, ми отримали від них пропозицію позичити суму, якої не вистачає у них. Термін повернення вони не визначали. Сказали, коли назбираєте – тоді і віддасте.

Ми з дружиною дуже зраділи такій пропозиції. У нас двоє маленьких дітей, які займаються в різних секціях. Дружині дуже важко їздити з хлопчиками на громадському транспорті. Ми довго роздумували, але в врешті зважилися на кредит.

Машину обрали дуже швидко. Марку і модель обговорювали заздалегідь. Буквально через два дні дружина сіла в новенький автомобіль і спокійно поїхала по справам. Поява другого автомобіля значно полегшилаа наше життя.

Через декілька років ми змогли накопичити суму, яку займали. Дохід у нас немаленький, але і дуже великим його теж не назвати. Економити трохи все ж довелося. Але мета була поставлена ​​і ми разом докладали зусиль для її реалізації.

Віддати борг вирішили батькам на новий рік. Вони давно мріяли придбати невелику ділянку в сусідньому селищі, щоб мати можливість виїжджати туди в літній час. Але їм довелося відкласти свою покупку, щоб ми змогли здійснити свою. А тепер ми вирішили оформити повернення боргу, як додаток до нашого подарунку на новорічні свята.

У новорічний вечір ми раніше прийшли до батьків. Дружина, пішла допомагати мамі, а я і хлопчики розважали нашого улюбленого дідуся. Наші жінки підготували прекрасний стіл, і вечір був дуже веселим.

Нарешті, коли все було готово, і ми всі сиділи за столом, Почалося вручення подарунків. Ми почекали, поки батьки вручили свої подарунки, і радо вручили свій. Зберігаючи інтригу до самого кінця, ми вручили спочатку основний подарунок, а після вже і додатковий.

Батьки дуже зраділи нашому серйозному підходу до цього питання, оскільки зовсім не розраховували на те, що ми повернемо ці гроші. Але трохи подумавши і переглянувшись між собою, батьки зробили нам ще один подарунок. Вони повернули нам наш борг і сказали, що гроші повертати не потрібно.

Ми, звичайно ж, не очікували такого повороту подій. Але мені стало дуже незручно. Батьки звичайні пенсіонери і зайвих грошей у них теж немає. Тому, такі подарунки мені не приносять ніякого задоволення. Але вони наполягли на тому, щоб ми взяли гроші назад. Нам є на кого їх витратити, а вони можуть обійтися і без цих грошей.

Дружина рада такому батьківському подарунку, але мені не по собі. Хочу повернути гроші батькам, але не знаю, як це зробити. Порадьте, як бути?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page