fbpx

Ну, власне на шлюбний контракт нас дід чоловіка умовив. Він адвокатом на той час відомим був, ось запропонував в обмін на підпис під папірцем – величезну квартиру у столиці. Жили собі дітей ростили і не згадували про ту подію, аж врапт чоловік знайшов собі молоду і гарну і тут почалось…

Я зрозуміла, що все життя прожила з чоловіком, який є настільки хитрим, наскільки це узагалі можливо. Він зараз через своє ж рішення такі схеми захмарні вибудовує і все, щоб не втратити спадщину.

Вся справа в квартирі. Коли ми з ним одружилися, то його дід, на той час досвічений і відомий юрист, запропонував нам в обмін на одну з його величезних квартир у столиці підписати шлюбний контракт. Так от за цим контрактом та сторона, яка вирішує піти з родини залишається без нічого. Ми молоді і закохані з радістю підписали той договір і забули про нього лиш побачивши ті хороми, в яких ставали повноправними господарями.

З чоловіком ми прожили майже двадцять років. І ось зараз, коли наші діти вже виросли і облаштувалися в особистому житті, чоловік відчув другу молодість. Відкрито він не говорить про те, що хоче розійтися, але всією своєю поведінкою підтверджує мої здогади.

До того ж, подруга побачила його з молодою дівчиною, і вели вони себе однозначно не по-дружньому. Повідомивши мені цю новину, вона тільки підтвердила мої підозри. Не маю наміру влаштовувати сцени з ним, але і йти від нього теж не збираюся. Ну, немає у мене бажання самостійно руйнувати свій налагоджений побут.

Відносини у нас давно перейшли в стадію «кожен сам по собі». На жаль, таке в багатьох парах після довгого подружнього життя. Лише кілька відсотків подружжя продовжують жити і радіти один одному. І ми в те число щасливців не потрапили. Я для себе вирішила відразу, що якщо вже він захотів нового життя, так нехай і починає його з чистого аркуша.

Але чоловік виявився нечистий на руку, так би мовити. Він не має наміру втрачати квартиру свого діда, який, як він вважає, за своєї старечої придумки заповів її нам обом. На його думку, з точки зору закону, ця умова не дійсна. І він збирається відсудити у мене мою половину житла.

Але навіть якщо він на це зважиться, то мені дуже цікаво побачити того, хто буде доводити мені, що моя законна власність не є моєю. Але йому про це поки невідомо, і він тішиться надією, що стане єдиним власником квартири.

На що тільки він не йде, щоб вижити мене з дому. На пару з тією подружкою влаштовують мені прямо таки огидні витівки. То повідомлення шлють один одному весь вечір. То на комірі сорочки поставлять гарний слід жіночих губ червоною помадою. То вона свої речі забуває в спільних кімнатах користування.

Загалом, усіма силами намагається дати мені зрозуміти, що я третя зайва і повинна піти. Але ж вони не в курсі, що я-то все знаю! І як же смішно все це виглядає! Сорокап’ятирічний мужик, якщо його можна так назвати після всіх цих витівок, і молода дівчина, але їй можна пробачити за віком ще нічого не розуміє, намагаються от такими дитячими шкодами вижити дорослу жінку!

Але насправді, це не було б так смішно, якби не було так сумно. Виходить, що я все своє життя витратила на черв’яка, який на п’ятому десятку життя не в змозі відповісти за своє рішення і взяти на себе за нього відповідальність!

Просто дуже цікаво, на які ще хитрощі піде ця парочка, перш ніж їм дійде, що не бачити їм цієї квартири ?!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page