fbpx

Одного спокійного ранку Данила ошелешили новиною – він є батьком тримісячного хлопчика. Спочатку він був надто здивованой, аби реагувати інакше, коли ж дізнався хто мама дитини і чого власне від нього хоче – дар мови втратив

Мій новоспечений знайомий в один прекрасний день прокинувся батьком. Спочатку він був надто здивований, аби реагувати інакше. Коли ж перше враження пройшло, він був схожий на тайфун.

Він запевняв, що не має до цієї дитини ніякого відношення. Данило і Яна одружилися кілька років тому. Данило ретельно підходив до вибору супутниці життя. У нього було кілька критеріїв – дівчина повинна була мати вищу освіту, вміти готувати, мати постійну роботу, вона повинна бути його ровесницею. Також дівчина повинна була бути симпатичною, йому не обов’язково потрібна була красуня, але його дівчина обов’язково повинна була стежити за собою.

Сам Данило в свої 34 вже був заступником директора на одному великому технічному підприємстві. Пристойно заробляв, вже мав квартиру і машину, міг похвалитися атлетичною фігурою і симпатичним обличчям.

І найголовніше – був готовий до сім’ї і дітей. Друзі познайомили Данила з Яною. Ефектна дівчина відразу вразила чоловіка.

Вона була дуже красива, струнка, займала високу посаду в одній великій компанії. Смачно готувала, займалася спортом і була його ровесницею. Чоловік закохався в дівчину без пам’яті. Йому навіть здавалося, що в ній немає недоліків. Через півроку відносин Данило зробив Яні пропозицію. Вони зіграли красиве весілля, з’їздили у весільну подорож і почали замислюватися про дітей. Але виявилося, що Яна ще не має якісь зв’язки з колишнім хлопцем.

Спочатку Данило знайшов їх милу переписку в соціальних мережах. Потім друзі натякнули що бачили Яну в кафе з якимось молодим чоловіком.

А потім і зовсім колишній хлопець Яни написав Данилу, що вони з Яною знову разом і вона просто не хоче зізнатися у всьому своєму чоловікові. Данило не став ходити навколо, тільки запитав дружину.

— Було?

— Було, – відповіла Яна.

Тоді Данило зібрав всі речі дружини і виставив за двері. Жили молодята в його квартирі і спільного майна у них не було.

А майже через рік Данило дізнався, що його колишня дружина Яна має дитину, яку автоматично записали на ім’я Данила, тому що молоді якось і не розлучились. Данило впевнений, що дитина це не його, адже його колишня дружина зраджувала йому за його спиною.

Але аліменти, чомусь призначили саме йому. Данило в очі не бачив того хлопчика і якщо чесно не надто й хоче цього, але гроші виплачувати не збирається.

А Яна доводить, що хлопчик син колишнього. І хоч живе жінка уже з іншим, але принципово не хоче полегшувати життя колишньому.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page