fbpx

– Ой! Ну давай без сцен, а! Як ти думаєш, я залізний? Приходжу додому, ти виморена завжди, та й винним я себе почуваю за це, бо ж ти мою маму глядиш. Вам обом постійно щось потрібно, та ще й дитина мала. От я і знайшов собі тиху гавань. Ти б теж так вчинила, якби шанс мала

Лізу життя не шкодувало. Спочатку сама без батьків залишилася. Потім шлюб невдалий. А ще згодом стала матір’ю одиначкою.

Нарешті з’явився в неї довгоочікуваний хлопчик. Вони з чоловіком були дуже щасливі. Але в такій гармонії прожили недовго, приблизно півтора року. А потім він прийшов, зібрав речі і пішов до іншої.

Ліза, звичайно, переживала, але не розгубилася. Їй падати духом не було коли, треба було дитину піднімати на ноги. Підробляла вона на багатьох роботах. Допомагати їй було нікому, сподіватися було ні кого, одна бабуся і та старенька. Доводилося крутитися, як тільки могла.

Трохи пізніше з’явилися у соціальній мережі її нові фотографії. Була вона у білій сукні, красива така. Думаю, ну нарешті дівчина хоч трохи поживе як всі нормальні люди. Знайшла сильне чоловіче плече.

Вже після цього зустріла її у магазині в нашому будинку, дивлюся все чистить, миє.

– Привіт Ліза! Ти на роботу сюди влаштувалася?

– Та ні, працювати мені ніколи, це так, просто підробіток.

– Чому ніколи, дитина здається вже підросла?

– Я ж заміж вийшла.

– Так, я бачила фотографії, вітаю! Дуже рада за тебе. Чоловік хоч твій хороший, не ображає?

– З чоловіком мені пощастило він чудовий. Ось тільки мама у нього ходити не може, тепер я завжди з нею сиджу. А він через день на роботі, а як ні, то підробляти ходить, то якісь сімейні питання вирішує. Постійно зайнятий.

– Як же ти одна встигаєш все робити?

– Трохи важкувато, так. Але для того, щоб взяти на роботу доглядальницю, потрібні гроші. А якщо я буду працювати і потім віддавати свою зарплату, тоді навіщо працювати? Ось ми і вирішили, що я сама буду доглядати його маму.

Через деякий час я знову її зустріла на тому самому місці. Вона була схожа на тінь. А тепер вона і справді вийшла на роботу.

Виявилося, що поки вона за його мамою доглядала, то її чоловік на орендованій квартирі зраджував їй з іншою дівчиною. Після того, як вона дізналася про це, попросила його звільнити житло.

Як тепер цій дівчині жити далі? Хіба після стількох невдач вона зможе довіритись хоч одному чоловікові.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page