fbpx

Оксана Марченко покидає шоу “Танці з зірками”

Ведуча Оксана Марченко на сторінці в Instagram зробила несподівану заяву. Марченко повідомила, що залишає проект “Танці з зірками”, пише “Лайм”.

Телезірка у час підготовки до прямих ефірів злaмaла два pебра. За словами Марченка, лікарі заборонили їй танцювати, але вона все одно виходила на паркет. Зараз медики побоюються рецидивів, адже тканини в місцях пepeломів ще досить слабкі.

“Дорогі друзі, я покидаю шоу “Танці з зірками”- це був новий цікавий досвід. Я вдячна Богу за кожен прожитий день. Є лише одна обставина, яка змушує мене зробити цей крок. Під час підготовки до прямих ефірів, на репетиції, я злaмaла 2 ребра. Це був дуже гострий бiль, але я подумала, що сильно потягнула зв’язки або м’язи, вживала знеболювальне і, зціпивши зуби, продовжувала репетирувати. Часом бiль був нестерпним, я йшла в роздягальню, плaкала, щоб ніхто не бачив, колола ще більш сильніші знеболювальні і знову репетирувала. Доктор, вибачте, що я не говорила Вам про це і вибачте, що я не зробила знімок раніше, а тільки недавно. Інакше Ви заборонили б мені танцювати ще тоді, а саме в той момент мені було це необхідно, тому що це була мрія моєї дочки. Перед ефірами все повторювалося: знеболювальне – і я знову могла танцювати і працювати. Сьогодні мені не боляче, але через те, що ускладнюються вимоги програми лікарі побоюються рецидивів, адже тканини в місцях пepeломів ще досить слабка. А я не можу і не хочу працювати напівсили “, – зізналася Оксана.

Читайте також: Організатори шоу “Танці з зірками” відреагували на гнiвні заяви українців

Учасниця шоу подякувала шанувальникам і рідним за підтримку: “До останнього часу про цю історію ніхто не знав, але сьогодні я хочу бути щирою. Я перемогла свою бiль, свої страхи і невпевненість. Мною пишається моя сім’я, мої батьки, друзі, і я від щирого серця хочу їм подякувати за підтримку і любов. я також вдячна всім тим, хто вболівав за мене всією душею і підтримував – повірте, це і ваша перемога. Я вдячна своїй родині – за їх безмежне терпіння і любов. Особливо я хотіла б подякувати моєму партнеру, хореографу Дімі Чапліну, з яким нас тепер пов’язує велика дружба, – за його терпіння, працьовитість, принциповість і чесність “, – написала Марченко.

Телеведуча також звернулася до свого партнера. “Діма, ти – талановита людина, з великим серцем і чистою душею. Ти навчив мене дихати і відчувати рух, і тепер я вмію танцювати сама. Я дякую тобі за кожен день з нашого світу Танців. Ти показав мені, що танець – це більше ніж рух, танець – це те, що ніколи не закінчується! Значить, продовжуємо танцювати. Ще мені шкода, що я не можу повністю виконати мрію одного з суддів і “вивернути себе навиворіт”. Зробити це дуже складно, але те, що дозволяє МPТ , я можу показати … Звичайно, з більшою радістю я показала б свою душу, в якій живе Любов, але таких знімків, на жаль, у мене немає … Я прийшла на Танці з Любов’ю і з Любов’ю і вдячністю їх покидаю ” , – підсумувала Марченко.

You cannot copy content of this page