fbpx

Олегу Виннику 45: маловідомі факти з життя співака

Сьогодні, 31 липня, свій день наpoдження святкує улюбленець мільйонів, або як його ще називають “володар вовчиць” Олег Винник, пише ТСН.

Діти засинають під його пісні, жінки – непpитомніють і називають його богом, а чоловіки згорають від ревнощів. Співак Олег Винник, виконавець хіта про “молоду вовчицю” та “Ніно”, зачаровує голосом і харизмою.

Його популярності заздрять навіть найпопулярніші артисти. А відомі продюсери та піарники намагаються розгадати феномен успіху Олега Винника. Хто ж він, “володар вовчиць” та як йому вдалося стати найпопулярнішим.

Олег Винник родом із Черкащини, виріс в селі Червоний кут. Раніше тут жила його мама Ганна Яківна разом із донькою. У селі кажуть, пані Ганна добре співала і саме від неї передався талант синові.  Через свою зайнятість Олег провідував маму вкрай рідко.

Односельчани кажуть, тут у селі Олег Винник зустрів своє перше кохання – дівчину на ім’я Ніна. Начебто, від сильних почуттів і народився хіт “Ніно”.

У сільському клубі бережуть першу гітару співака.

Та сільського клубу Олегові було замало, він мріяв про велику сцену. У 22 роки поїхав до Німеччини – шукати кращої долі. Працював репетитором, грав у місцевих мюзиклах.

І блондина з блакитними очима у Європі полюбили. Його партії в оперних виставах викликали захоплення. але Олег хотів більшого…. він хотів підкорити Україну. Але тут його ніхто не чекав. І все довелося починати з початку – з маленьких міст і маленьких сцен. А потім сталося те, чому й досі дивуються всі найкращі продюсери країни.

“Жіночка пішла на концерт Винника, а потім наступного дня на роботі замість того, щоб працювати вона подзвонила подрузі Галі і каже: “Я була вчора на Виннику, переспівала всі пісні, витратила на це цілий день і гори вонa вогнем та робота”. А Галя то почула, вона подзвонила Марійці і все так пішло!” – коментує продюсер Володимир Бебешко.

Зі своїми шанувальницями Винник розмовляє простими та зрозумілими словами. Співає пісні, які вигадує просто в дорозі, так, наприклад, з’явився хіт “Невеста”

“По набережній їхав, було чудо. Я побачив пар сорок і хотів крикнути “Здравствуй невеста”. І так народилася ідея “О, Олег, це ж пісня нова”, – казав Винник про свій хіт.

Так Олег їздив би ще довго маленькими містами, якби не події в Україні, які трохи допомогли співаку у кар’єрі

“Стpaшна біда була, коли до України не пустили Стаса Михайлова – все! Це була пaніка –  життя на цьому зупинилося! І Олег Винник врятував українців від того всього. Він з’явився і замінив Стаса Михайлова повністю”, – розмірковує Бебешко.

Крім цього, Винник обрав правильний сценічний образ. Простий хлопець з Черкащини. Він уособлює надію, що принц таки існує.

Психологи мають просте пояснення популярності Винника. Емоції, якими він ділиться з слухачами.

“Як він це робить! Як пов’язав ліс, вовчицю, жінок. І налаштовуються, що вони ці прекрасні вовчиці, які в цьому чарівному лісі чекають на свого вовка”, – прокоментував психолог Єгор Тополов.

Одяг артиста також близький глядачеві. Й справа тут не в моді. Розстібнута сорочка і хрест на гpудях – ідеал героя-коxaнця. Серця молодих вовчиць колотяться від цього ще дужче. Винник намагається підтримувати цей вогонь.

Своє особисте життя приховує, хоча всі давно знають, що в нього є дружина – його бек-вокалістка та син. Але навіть якщо зірка підтвердить ці чутки особисто, його прихильниці все одно ніколи в це не повірять. Адже кожна мріє бути із кумиром поряд.

Читайте також: Український співак Олег Винник розповів , за яких обставин дізнався про cмepть матері

Сьогодні пісні Винника знають і слухають по всій країні і не лише прості українці, а й навіть його колеги –  артисти.

“Обожнюю пісні Олега, тому що це такі крила! Він красивий, він принц, він король української естради і цим все сказано!” – поділилася акторка Ольга Сумська.

Раніше співак виступав під псевдонімом OLEGG. У 2003 році Винник удостоївся звання “Новий грандіозний голос” за версією європейського видання DA CAPO за роль в мюзиклі “Знедолені”.

Мало хто знає, що співак дуже любить готувати, єдине, що йому ніяк не піддається – випічка.

“Можу в ресторані спробувати якусь страву і приготувати вдома не гірше, а може і краще! Якщо гості приходять – дивую їх стравами тайської і кантонскої кухні, або українським борщем!”, – розповідав співак.

Крім того, Олег просто обожнює виконувати роботу по дому, тому не наймає хатню робітницю.

У Німеччині Олег Винник серйозно займався бодібілдінгом. Однак був змушений припинити тренування.

“Я бодібілдінгом займався так, що у мене руки не розгиналися. Але мені заборонили тренуватися, коли я в Німеччині отримав контракт в 2002 році. Тоді я грав Жана Вальжана – цей герой помиpaв на сцені в 86 років. А як грати старого з накачаними біцепсами ? ” – говорив артист.

У райдері артиста – 15 сторінок. Але найбільше місце в райдері виділено на вимоги щодо якісного звуку.

Хобі його життя – машини. Надає перевагу дорогим і якісним – BMW. Однак після крадіжки його машини в Києві, їздить на Mercedes G (AMG).

Також співак любить риболовлю і вміє реставрувати антикварні меблі. Олег Винник має постійну охорону, оскільки хвилюється за свою безпеку через велику популярність.

You cannot copy content of this page