fbpx

Олена підібгала губи. Мовляв, яка я після цього подруга? До п’ятниці телефонувала мені і запитувала, чи я не передумала. А коли я сказала, що ми вже й виїхали з міста, так навіть не попрощавшись вимкнула зв’язок

Мене звати Світлана. Я заміжня, у нас із чоловіком двоє дітей. Маю одну, ще університетську подругу. Її звати Олена. Вона теж заміжня. Тільки дітей у них із чоловіком поки що немає. Ми дружимо сім’ями.

Коли ми з Сашком купили дачу, ми дуже часто стали запрошувати туди друзів для спільного відпочинку. Нашим дітям на дачі дуже подобалося: чоловік там обладнав для них справжній дитячий майданчик. Був у нас на дачі і басейн, і гарна альтанка, де ми відпочивали на свіжому повітрі.

Ми на дачу лише відпочивати приїжджали. Ми в місті дуже втомлювалися, і нам до вподоби всім відпочивати на природі та свіжому повітрі.

Олена та її чоловік Льоша – були дуже частими гостями у нас там.

Нещодавно ми зустрілися з Оленою в кафе, і вона мені й каже:

— А які у вас плани на ці вихідні?

— Ми збиралися всією сім’єю на дачу поїхати, відпочити від міської метушні. А що? Ви нас запросили кудись?

— А може, ви на дачу не поїдете? Справа в тому, що до мене має приїхати в гості моя двоюрідна сестра зі своїм чоловіком. Вона така вся крута. Мені не хочеться її в однокімнатній квартирі розважати. От я й подумала, що ти мені дозволиш повезти свою сестру з її чоловіком на дачу. Ну, а ви самі в місті залишилися б на ці вихідні. Ти згодна?

– Ні. Вибач, Олено. Але у нас свої плани на ці вихідні. І міняти їх заради тебе та твоїх родичів ми не будемо. Дітей я засмучувати не буду: вони й так цілий тиждень чекали, коли ми поїдемо. І взагалі, я не хочу, щоби у нас на дачі були чужі люди, коли нас там немає.

Олена підібгала губи. Мовляв, яка я після цього подруга? До п’ятниці телефонувала мені і запитувала, чи я не передумала. А коли я сказала, що ми вже й виїхали з міста, так навіть не попрощавшись вимкнула зв’язок.

Ну а як я повинна була вчинити? Та я й не подумала б ніколи відвести своїх гостей на чужу територію. А як почну уявляти, що в моєму домі хтось там хазяйнує буз мене… Б-р-р-р.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page