fbpx

Олена з двох бід, як їй здавалося, вибрала меншу. Спокійно відпускала чоловіка до сина, а сама використовувала цей час для б’юті-процедур. І совість чиста, і зовнішність на висоті. Можливо, ця ідилія тривала б роками, якби не раптове відкриття. Одного разу в салоні краси вона зустріла стару знайому, яка за сумісництвом була сусідкою колишньої дружини Олениного чоловіка

Спочатку 25-річну Олену не бентежило, що вона виходить заміж за чоловіка зрілого, і що називається, «з причепом». Від першого шлюбу у нього був 9-річний син, чарівний школяр, що обожнював батька.

Колишня теж виявилася жінкою адекватною, не влаштовувала перепон, не заважала новому щастю і не перешкоджала вільному спілкуванню дитини з татом. Навіть грошей не вимагала – все вирішували полюбовно. Тому коли чоловік оголосив, що неділі тепер буде присвячувати синові, Лєна тільки зраділа.

Не те, щоб їй було все одно, де чоловік, але, по-перше, вона була жінкою самодостатньою і такою, що вміє себе зайняти. А по-друге, добре розуміла, що колишніх дітей не буває, і назавжди забувають про свою першу сім’ю тільки люди глибоко непорядні. Так що з двох бід, як їй здавалося, вибрала меншу. Спокійно відпускала чоловіка до сина, а сама використовувала цей час для б’юті-процедур. І совість чиста, і зовнішність на висоті. Можливо, ця ідилія тривала б роками, якби не раптове відкриття.

Одного разу в салоні краси вона зустріла стару знайому, яка за сумісництвом була сусідкою колишньої дружини Олениного чоловіка. Розговорилися. Слово за слово, Олена розповіла про прекрасну традицію, яку вона організувала – кожен раз, коли чоловік відправляється погратись з сином, покращувати свою зовнішність. Хіба не чудово придумано?

– Чудово! – погодилася сусідка. І, соромлячись, додала ще дещо. Виявляється, сам 9-річний винуватець торжества вже місяць як знаходиться на канікулах у бабусі, зовсім в іншій частині міста. А чоловік Олени все одно продовжує стабільно відвідувати колишню дружину щонеділі… Тільки тепер їм ніхто не заважає…

Увечері, звичайно, відбулася розмова між подружжям, яка в результаті привела до розлучення. Оленин чоловік і його колишня знову одружилися через деякий час, і тепер абсолютно щасливі повною сім’єю. Олена, як жінка ефектна і молода, без уваги не залишилася, і незабаром знайшла нового залицяльника, вже без дітей.

Автор: Moрена Moрана.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page