fbpx

Оленка ще після відмови чоловіка мати другу дитину, як слід не відійшла, а тут таке побачила. Скочила на місці після прочитаного і полетіла до Ігоря з’ясовувати стосунки. Він навіть не виправдовувався, навпаки – заявив, що вона не у свою справу втручається

У мене середньостатистична сім’я – ми з чоловіком і дитиною живемо в двокімнатній квартирі, на околиці міста. На все необхідне грошей вистачає, але живемо без надлишків: відпустка раз на рік, машина 7-річної давності, старенький ремонт. Нещодавно я підняла питання про другу дитину, але чоловік не підтримав мою ідею. Він сказав, що діти потребують дуже багато грошей і що поява ще одного карапуза помітно зашкодить нашому бюджету.

За 3 роки шлюбу, мені нема на що скаржитися. Мій коханий чоловік виконує роль головного добувача в сім’ї (я підробляю на дому, щоб йому допомогти). Але нещодавно я дізналася, що частину грошей він віддає своїй колишній дружині. Причому не банківським переказом, а особисто в руки. Я підгледіла їх листування в соціальних мережах, коли чоловік забув вийти зі свого аккаунта. Там ця жінка скаржилася на те, що їй треба було витратити багато грошей на своє здоров’я і що тепер вона не може собі дозволити купити пральну машину замість поламаної. На це мій благовірний відповів, що привезе їй гроші знову.

Я точно знаю графік роботи чоловіка і часто з ним листуюся, тому впевнена в тому, що в призначений день він був у неї не більше півгодини. Тобто це навряд чи було побачення. Але мене все одно переповнюють ревнощі до цієї жінки і обурення. Виходить, що він відмовляється від поповнення нашої з ним сім’ї, аргументуючи це браком фінансів, і тут же відвозить частину своєї зарплати колишній дружині, з якою його нічого не пов’язує.

Я не хочу вірити в зраду і роман чоловіка на стороні, але і закрити очі на цю ситуацію у мене не виходить. Коли я не витримала і розповіла про прочитане, чоловік на мене розлютився. Сказав, що я не поважаю його особистий простір, і що він більше не зможе мені довіряти. На мої претензії він відповів, що зайняв їй цю суму. Але я читала діалог і бачила, що подібне відбувається регулярно – один або два рази на місяць він їй писав, що допоможе з грошима. Та він навіть суму називав – 4, або 5 тисяч.

Я не розумію, що взагалі може пов’язувати двох колишніх. Одна справа, якби він допомагав своїй дитині, яка живе не з ним, але він допомагає дорослій, працездатній жінці. Невже їй більше нема в кого позичити грошей, крім як у людини, яка повинна турбуватися про забезпечення власної сім’ї? Як поставитися до цієї ситуації і як це припинити? У чоловіка нестабільний дохід, тому я навіть не можу відстежити суму, яка йде з нашої родини.

Я не для того стільки років у нього в коханках ходила і дитину на світ приводила від нього, аби вийшовши заміж дізнатись, що у нього залишились хоч якісь зв’язки з колишньою. Уже й питання у мене виникає: а чому, власне, йому дітей не хочеться? Хоча він мене не зраджує, я певна – перевіряю його щопівгодини дзвінками.

Місця собі знайти не можу, хоч плач. Як все це припинити?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page